Long time no write.....

2008-06-28 @ 00:42:07 | Allmänt

Det har varit en aning dåligt med motivationen att skriva sedan jag bubblade i turneringen som kunde gett mig en plats i VM. Bara för att förtydliga, jag kom 21:a av c:a 3800 spelare varav tjugo stycken fick VM-paket värda c:a 15000 dollar. Jag fick biljett till en 109 dollar satellit. Inget VM i år, får väl komma tillbaka nästa år. Har nu pappaledigt minst ett halvår och just nu är både jag och min sambo lediga fram till den 18:e. Har inte gjort så mycket mer än lagt sten och grävt i trädgården, sett Sverige åka ur EM och spelat lite mindre poker än vanligt. Har saknat lite motivation. Har spelat lite SnG turneringar på Pokerstars, och gått miniplus. Har spelat lite flerbordsturnringar med 150-250 pers i på Svenska spel med hyfsade resultat, en tredjeplats i en 21.00 och en åttonde plats i Sverigerankingen. Haft ytterligare ett par finalbordplaceringar och ett par platser ITM, så det har gått c:a 5000 plus i alla fall. Med tanke på att jag bränt c:a 7-8000 på att försöka ta mig till VM så är jag fortfarande lite back, men de pengarna kom ju från SM-paketet jag sålde och de var öronmärkta. Fortfarande kvar 7000 från den vinsten så de tänkte jag använda om det dyker upp någon spännande satellit till någon liveturnering. Får seom det blir någon livepoker i sommar, hoppas det i alla fall nu när jag fått min nya "cardprotector". Används för att se till att ingen rör dina kort medan du är i en hand. Under SM var jag med om att en givare tog mina kort innan jag hann se på dem så den är väldigt användbar, trots att det låter konstigt.
Semester i Ystad nu en vecka med Bruce Springsteen i Parken på söndag. Missar EM-finalen, men inget av lagen är direkt några av mina favoriter så det kan jag leva med. Missade Berglusconi cup med eftersom jag inte startade min webmail innan det var försent. 13 dagar kvar till I-dagen, har köpt campingutrustning och träffas säkrast på Kungsgatan fr.o.m den 10:e. Fick nyheterna om abbonemangsvillkoren och det verkar som om man kan köra med vanligt abbonemang också, kombinerat med Telias fastpris. Billigare än deras Iphonepaket i så fall. 

2:a i Sverigerankingen men inget VM

2008-06-17 @ 00:06:48 | Allmänt
Hade en enorm chiplead i Sverigerankingen när jag kom headsup men lyckades ändå sumpa vinsten.....irriterande. Men inte lika irriterande som att bubbla i kvalet till WSOP. Så nära......inte ofta man blir så besviken. Otroligt tungt, lyckades dessutom ha sönder 3(TRE) par hörlurar i ilskan över att bli utdragen av folk med minimala hjärnor men med enorm tur. Nåja, nästa år .....

Ny turneringsvinst

2008-06-10 @ 23:19:50 | Poker
Igår klonkade jag en ny vinst på Svenska Spels 21.00 turnering. Låg bra till i början, hade en svacka i mitten och var väldigt shortstackad när det närmade sig bubblan. När sedan bubblan brast hade jag dubblat och precis innan finalbordsbubblan var jag extremt aggressiv och kom in som chipleader till finalbordet. Denna ledning höll jag tills vi var fyra kvar, då en galen typ hade tur i hand efter hand. Men han  åkte som trea och jag dominerade headsup och var totalt överlägsen. Headsupen varade dock länge eftersom han hade en hel del tur, jag förlorade bl.a med AA med KJ. Men till sist var det klart, drygt 5.500 kr till bankrullen.....

Paf Poker.se Porkerkryssning

2008-06-08 @ 17:54:06 | Poker
Sitter nu i hytten på väg in till Stockholm.Spelade turneringen igår och åkte på 66:e plats av 105. Inte mycket att göra, fick inte bra kort (AA en gång men alla la sig). Var väldigt shortstackad och fick AQ och gick all in efter att storstacken hade höjt dubbla BB till 1200. Jag hade 3900 kvar. Fick dock en allin två positioner efter och storstacken la sig. Det visade sig att synaren hade AA. Inte mycket att göra, handen spelade sig själv, bara otur att han hade AA. Tror jag hade dubblat mot storstacken. Anmälde mig till en Sit'n'Go trunering direkt efter, fick AK första handen efter att UTG hade raisat 3 ggr BB och en syn positionen efter. Jag reraisade till 600 och hon  UTG ( Hon vann för övrigt första pokerkryssningen) gick all in . Funderade på att lägga mig men perioderna var 12 minuter och mörkarana dubblades hela tiden så jag tog en chansning. Utslagen efter en hand alltså. Gick ner i hytten och sov och gick sedan upp vid 9.30 och anmälde mig till en ny SnG. Och den vann jag så kryssningen gick med vinst denna gången också. Inte mycket men lite i alla fall.

Aussie Aussie,Aussie.... Oy,Oy,Oy

2008-06-06 @ 11:23:43 | Allmänt
Så har jag äntligen orkat flytta bilderna från kameran till datorn, här har barnen på sig sina presenter från Australien.
Idag skall vi till Vera och äta lunch och spela kubb och boule, en nystartad tradition på nationaldagen.
Imorgon blir det förhoppningsvis ett bad i saltsjöbaden och sedan på kvällen är det pokerkryssning.