Smärta

2012-09-28 @ 16:40:46 | Allmänt
Körde ett pass med Ripsson hemma i trädgården i tisdags. Ripssons affärsidé, personlig träning som kommer hem till dig. Svårt att avboka då.
Blev genast avslöjad som innehavare av geléarmar, vilket är extra jobbigt när man blir besegrad av ett gummiband. Avslutade med 10 minuters ren pina en jäkla massa benböj och situps och tillslut var jag så slut att han fick dra mig upp sista biten. Var helt slut och var en aning orolig för morgondagen.
Vaknade och mådde riktigt bra, lite träningsvärk men inget att skriva hem om. Det här var ju lugnt, jag var inte så  in otränad som jag trodde.
 
Jo, det var jag.....
 
Igår så gjorde det typ ont att andas, men jag cyklade ändå till och från jobbet. Minsta lilla motvind eller motlut gav direkt mjölksyrekänning i låren. Kan typ inte gå upprätt p.g.a träningsvärk i magmusklerna. Idag är det marginellt bättre, jag kan fortfarande inte räta upp mig, men jag kan åtminstone resa mig upp utan att först rulla över på mage.
 
Idag blev det t-bana och  en kort arbetsdag, besiktning av huset och lagom till efter besiktningen kom ett litet SMS om att min nya iPhone hade kommit. En liten tröst i en värld av självömkan.
 
Läste Koivulainens senaste blogg där han påstår att jag hamnar på finalbord stup i kvarten. Då har han inte sett mitt spel de senaste två dagarna.... Blev ändå ett finalbord på Goldrushen igår, och det gör att jag har en liten chans att gå om Pachanga32 i vårt septembervad om vem som får högst rankingplacering den här månaden.
 
Såg också att fler kändisar vunnit SM-paket till Malta, Benny senast i raden, finns en hel del bra satelliter, och man kan börja lågt. Själv startade jag på $22 nivån.
 
Nä, nu blir det fredagsmys, drinken får räknas som smärtstillande medicin.
 

Åland utan poker

2012-09-24 @ 19:18:10 | Allmänt
 
Åland har för mig alltid varit förknippat med poker, men i helgen åkte vi dit med en annan familj på en minisemester och var bl.a och badade på Mariebad, ett äventyrsbad i lagom storlek. Ekerrölinjen dit och hem med buffé och vi hann med ett besök på Indigo också. På söndagen hyrde vi hotellets bad och bastu själva, så det blev mycket bad den här helgen.
Lite små intressanta saker jag la märke till:
Mariebad, badhuset alltså, tillåter bara "vanliga" badbyxor, ej badshorts, av hygienskäl. Precis som man har i Stockholms badhus hade man problem med höga halter av tarmbakterier, men efter att man infört förbudet så har det blivit bättre och man slipper använda massor av klor för att rena vattnet. Tighta badbyxor gör att oskicket med att ha kalsonger under badshortsen försvinner. Smart av ålänningarna.
 
Samma helg som vi var där skulle det vara skördefest, 21-23 september stod det skyltat på stan, men trits idogt letande på söndagen fanns inte skymten av skörd eller fest. Sjökvarteren, där festen hållits fredag och lördag hade stängt och resten av Mariehamn också. Vi var inte ensamma turister som drog runt på stan utan mål denna söndagsförmiddag. Inte så smart av ålänningarna.
 
Var verkligen jättetrött när jag kom hem, men hade anmält mig till en massa turneringar så det var bara att bita i det sura och köra på. Vid 20.00 kände jag mig ganska pigg, kl.23.30 sov jag sött i soffan igen. Lyckades dock sova mig in i pengarna både på WCOOP och i Startstacken, och tillsammans med en fjärdeplats i Superwiggen så blev det miniplus iaf.
Fick en kommentar i chatten på SvS, efter att ha träffat triss och fått bra betalt av AK på K-hög bräda. " Typiskt, som vanligt hög träffprocent för rosjon", jag försökte förklara att, om det nu är så vanligt att jag träffar triss, borde man kanske inte betala av med TPTK, lite väl hoppfullt, men fick bara höra att jag var dryg och självgod:) Men om de som gnäller i chatten får räkna med att få tillbaks lite av samma vara, annars bör man låta bli att kommentera överhuvudtaget, vilket faktiskt är det bästa alternativet överhuvudtaget om man bara tänker klaga på otur. 
 
Överlag var det väldigt mycket märkliga spel igår, jag blev fler ggr sittande med hakan nere vid golvet i förvåning över spelet. Visst gör vi alla mindre bra spel ibland, men vissa tar verkligen i i sina försök att bli av med markerna. Största misstaget jag gjorde igår, gjorde jag tyvärr i Söndagsteken, där jag synade av 3/4 av stacken med KK mot en spelare med uppenbara AA. Det är svårt att lägga dessa händer ibland om man inte har bättre koll på spelaren, man ligger ofta ganska bra till mot den vanlige hoppfulle spelaren. Om det inte är en vanlig hoppfull spelare så är man tyvärr totalkrossad i samma läge de allra flesta gånger. Borde lagt, hade haft en helt ok stack kvar ändå. Nu tiltade jag bort resten av turneringen i ren besvikelse över mitt dåliga spel. Dåligt av mig, men det spillde som tur är inte över till de andra turneringarna. Goldrushen gick som vanligt urkass, kunde dock inte spelat annorlunda, likadant på Everest och i APL. Jag är nöjd med mitt spel men inte med mina get-there-skills.

The Lederer Files

2012-09-21 @ 00:43:00 | Allmänt
6 delar släppta hittills.....
 
http://www.youtube.com/playlist?list=PLGfKPmviroRv6NA5huQQnR2ir2Mi-SK6k&feature=plcp
 
 
 

Malta

2012-09-17 @ 07:07:02 |

Klar för SM på Malta, tog ett av två paket i första kvalfinalen, precis som några gratulanter redan uppmärksammat.


Filmhelg

2012-09-16 @ 11:48:36 | Allmänt
Island, dit har Liv åkt i helgen. Hon hade hoppats på företagskonferens på varmare breddgrader, men det blev andra gången på Island för henne istället. Hon reste sent torsdag kväll, så fredagen var det både hämtning och lämning vilket betyder ganska kort arbetsdag. Men jag kapar restiden genom att cykla istället för att åka kommunalt, funkar så länge det inte är halt ute. 25 minuter dit och 30 minuter hem ungefär och så är träningen avklarad på kuppen.
Signe hade med sig lekkamrat hem, så vi blev ändå fem stycken framför tv:n med hamburgare, en lyx som vi alltid unnar oss när mamma Liv är borta. Pirater, leranimerad film av Wallace och Gromits skapare var första filmen. Efter filmen var det den sedvanliga glassdrinken, fredag är glassdag. Själv tog jag en Irish, blev bara en eftersom jag dumt nog tvittrade om det och Ripsson gav mig extra träningsbeting per Irish. Men en Irish är tillräckligt när man jobbat hårt hela veckan. La sedan lillan som var rejät trött efter dagis och lek hemma efteråt. Hann med två turbokval till -Live-SM under läggningen  och vann en biljett till direktkvalet ikväll.
 
Därefter var det dags för en film tillsammans med de äldre barnen, försöker visa filmer som de antagligen aldrig skulle valt själva. Denna fredag blev det Rainman och det blev en hel del diskussioner och frågor, men de tyckte filmen var bra.
Hoppades på sovmorgon dagen efter men, när man väl får sova så vaknar man alldeles för tidigt. Förr var det bara att somna om och sova ett par timmar till men inte nu för tiden.  Cyklade iväg till Gamla Enskede bageri och köpte frallor och när jag kom hem började barnen så sakteliga  vakna till. Jag tränade bort min Irish från dagen innan och hann med ett parti monopol innan vi allihop drog på bio, Modig av Pixar. Vi brukar alltid sitta långt fram eftersom det är så små biografer på de flesta ställen, med alldeles för dålig lutning, vi gillar det helt enkelt. Men den här salongen var enorm.3D är ganska bra på bio men ibland blir det för suddigt, funkade bra när det inte var full fart på duken, men annars blev det för suddigt. Filmen var ok, men ingen höjdare med Pixars mått mätt.
 
kvällens film blev Forrest Gump, med en del avbrott för förklaringar om vietnamnkrig och Watergate.
Men bästa frågan var nog "Vad handlar den här filmen om egentligen?", vilket ledde till roliga diskussioner och . efteråt var vi överrens om att det var en mycket bra film.
 
Idag är det match mot Hammarby, hoppas på samma resultat som Enskedes A-lag vann med i veckan, 3-0. Ikväll blir det filmfritt, jag ska spela och ungarna ska lägga sig tidigare, imorgon är det  vardag igen.
 

Avstängd och utslagen

2012-09-14 @ 07:42:47 | Allmänt
Den självpåtagne martyren Lapproffe har återigen valt att inte publicera en av mina kommentarer i sin blogg.
jag håller nämligen bara på med att "ventilera [mitt] personliga hat" mot  honom. De som inte känner mig speciellt bra kan ju då tro att jag skrivit en kommentar där jag kallar Lapproffe för både det ena och det andra. Men medan Lapproffe älskar personangrepp som ett sätt att föra debatt, så tycker jag inte att den typen av argument behövs om man har bra sakargument.
 
I kommentaren som fick mig "avstängd"  skrev jag att han var ute och cyklade (det var det närmaste jag kom kraftuttryck i kommentaren) när han påstår sig någon som helst aning om vad som är ett brott mot skattelagstiftningen och all annan lagstiftning med för den delen. Sen svarade jag på frågan om jag hade några synpunkter på dateringen av 2010 och 2011 års bokslut i SvePoF, vilket jag inte har. Jag sa också att om Pokerstars betalar resa och uppehälle för styrelsemedlemmar så är det inte "islket nära mutbrott".
När Lapproffe skriver sina blogginlägg så går det fort och han har antagligen inte tid eller så är han inte speciellt intresserad av att faktakolla någonting överhuvudtaget, för det mesta han skriver är helt fel. Även om han väldigt gärna utmålar sig som expert och sakkunnig om det mesta, så flagnar det ganska rejält när man skrapar på ytan.
 
Vad gäller mitt "personliga hat" mot Lapproffe så finns det bara i hans egen verklighet. Han har helt enkelt problem med personer som inte tycker som honom och när han inte kan motsäga deras sakargument så försöker han istället förlöjliga dem eller så stänger han av dem när de försöker gå i svaromål. Han går gärna i bräschen mot censur och säger alltid att han vill föra debatten öppet, men alla som någonsin försökt göra det vet att det bara är hyckleri. Nu är ju denna avstängning inte speciellt problematisk för mig som har min egen blogg där jag kan nå ut med min version av händelserna.
 
Någon som vet hur det gick för mig igår i 500krs på SvS? Utslagen blev jag, men på vilken plats? Gjorde en klassisk rosjon och somnade Out of the Money men vaknade imorse med mer pengar på kontot. Tyvärr finns inte turneringen kvar i deras lobby nu, så jag vet inte vilken plats jag slutade på.

Puckot delar gladeligen ut högsta betyg

2012-09-11 @ 21:12:00 | Allmänt

"Puckot delar gladeligen ut högsta betyg till både revisorer och styrelse - helt utan motiveringar"

 

En viss herr B's kommentar till mitt senaste inlägg i sin meningsfrändes blogg. Han fortsätter:

 

"Exakt vad skulle det vara värt? Normalt finner jag orden, men det här är så jävla korkat och inställsamt att jag häpnar."

 

Trodde att de fem senaste åren lärt oss att det här inte alls är normalt? Om man tror att pokerförbundet kan hjälpa till att främja pokern och pokerspelare, vilket jag gör, så uppskattar man att de som sitter i styrelsen visar så mycket vilja och drivkraft och dessutom backar upp det med resultat.

 

Med tanke på B's och hans frändes uttalanden så är de säkert aktiva i ett antal föreningar där de satsar flertalet timmar veckan av sin fritid utan betalning bara för att de tror på vad föreningen står för. Om de är det så vet de att alla föreningar drivs av eldsjälar som är extra engagerade, det är de som får alla vanliga dödliga att också dra sitt strå till stacken. Vi sörjer allihop över att två sådana energiknippen inte väljer att lägga sin tid på pokerförbundet. Då hade allt varit klart på en vecka.

 

Vanliga människor är på jobbet nio timmar om dagen, pendlar en eller två timmar till och från detsamma och sen skjutsas det till aktiviteter, lagas mat, fixas matsäckar, hjälps till med läxor, läses godnattsagor under de flesta vardagskvällar. De flesta har sedan ett antal aktiviter inbokade på helgerna och det mesta av detta gör man med glädje (kanske inte matsäckarna, måste det vara så förbannat många varje vecka?) Det finns helt enkelt inte speciellt mycket tid över till annat.

 

Så, nej, det är inte normalt att engagera sig i föreningar. Det tillhör inte normen eftersom de flesta faktiskt måste avstå något annat för att kunna engagera sig. Finns säkert massor med personer som tar på sig ett uppdrag motvilligt och utför det tillräckligt bra, men inte mer.. Alla som någon gång varit medlem i en bostadsrättsförening eller varit på föräldramöte där det ska utses klassföräldrar vet vad jag pratar om. De flesta drar sig undan, man har redan tillräckligt på sitt schema. Om då någon tar på sig ett uppdrag och utför det väl, så är det inte värt en trea i betyg, det är värt en femma.

 

Som tur är för föreningssverige så finns det oftast en eldsjäl, som roddar och fixar och har den där extra tiden. Men att kalla det normalt, det är att undervärdera det som faktiskt krävs.Så återigen, riksradion "Är ni så jävla bra själva!!??"

Papper eller pengar!

2012-09-09 @ 17:29:28 | Allmänt

Svenska pokerförbundet hade idag allmänt möte för att ta beslut i de bordlagda frågorna från årsmötet för ett halvår sen. Betydligt färre deltagare än för ett halvår sen men c:a tjugo personer dök upp för att höra vad revisionen kommit fram till avseende framförallt de senaste två åren, tidigare har ju 2007-2009 publicerats på pokerförbundets sajt:

http://www.svenskapokerforbundet.se/

Kassören, revisorn och revisorsuppleanten ( numera efter mötet uppgraderad till revisor) har sen de fick alla uppgifter som finns att tillgå, nu gått igenom de två sista åren.

Kassören gick först igenom de synpunkter han hade på underlaget för alla år och vad som kunde vara anledningen till att det var i det skick det var.  Det finns som sagt en del anmärkningsvärda kostnader som bokförts med bristande underlag, t.ex. "tallinkvittona" som togs upp som exempel där vissa fått sin förklaring men andra fortfarande är tvivelaktiga hotellrumsfester med tömda minibarer. Problemet är att det inte finns speciellt många styrelseprotokoll från den tiden, man har gått ut och försökt få in det som saknas av tidigare styrelser, men inget har kommit in. 

Stämningen av Svenska Spel är en  annan stor utgiftspost som kunnat undvikas om advokatbyrån handlat mer etiskt kan man utläsa av skrivelsen från tingsrätten. De borde helt enkelt avrått SvePoF från att gå vidare, men de tjänade ju drygt en halv miljon på att inte avråda.

Att personalkostnaden är så hög under dessa är är ju också märkligt, 40k i månaden och tjänstebil är mycket pengar som en anställd tydligen fick,, visserligen avslutades den anställningen 2007, men med lång uppsägningstid. Därefter hade man ju Peder Månsson som avlönad ordförande. Mycket av förklaringen ligger i att man 2005-2006 hade stora intäkter i miljonklassen och trodde att det skulle hålla i sig och då tycktes kostanderna inte så stora. Ingen vidare bank roll management alltså.

Tyvärr så har styrelsen fram till och med 2008  redan fått ansvarsfrihet, men 2009 års första styrelse har inte fått ansvarsfrihet. Men det betyder ju inte att man inte kan göra någonting.

Vidare till 2010-2011.Precis som under 2007-2009 märks det att bokföringen ibland skötts med hjälp av kontoutdrag som underlag istället för kvitton, även om standarden är bättre. Fortfarande har slarv orsakat extra kostnader som lätt kunnat unvikas om bara räkningar betalts i tid. Resultaten för åren 2009-2011 påverkas också då vissa intäkter bokförts på fel år, men sammantaget så är det dyster läsning med enbart förlustår.

Efter dragningen och en del diskussioner så beslutades till sist att inte bevilja styrelserna under 2010 och 2011 ansvarsfrihet och att i de fall det saknas underlag för utgifter helt enkelt kräva papper på bordet eller pengarna tillbaka. SvePoFs "interna EKO-rotel" fick också uppdraget att undersöka vilka åtgärdsmöjligheter finns mot de styrelser som redan beviljats ansvarsfrihet, då den uppenbart beviljats på felaktiga grunder.  Rätt ska vara rätt helt enkelt.

Mötet avslutades med information om de saker som är det som styrelsen borde ha kunnat ägna all uppmärksamhet om det inte vore för den gamla ryggsäcken. Budgeten presenterades av kassören, en vettig budget med målet att gå plus för första gången på ett tag.

Sedan var det ordförandes tur att informera om Live-SM. Förbundet räknar helt kallt med att inte tjäna en krona på Live-SM, varumärket är helt enkelt inte tillräckligt bra än, men detta är en nystart, med förhoppningen att kunna öka värdet igen. Det går helt enkelt inte att detta år ta betalt av partners för Live-SM, det är viktigare att få med så många partners som möjligt och avtalet förbundet har med Pokerstars som står för genomförandet av turneringarna tillåter att andra sajter får kvala in spelare, något Pokerstars oftast inte tillåter. Dessutom så kostar styrelsens resa och vistelse på Malta inte en krona då detta täcks av sponsorn. Så en stor eloge till styrelsen för att de rott Live-SM iland överhuvudtaget med tanke på hur sent första alternativet visade sig inte fungera. Styrelsen såg dessutom fram emot nästa års SM med tillförsikt, då de hoppas kunna ha förberett att betydligt bättre alternativ av spelplats till nästa års styrelse, en förutsättning för att snabbt få SM på banan nästa år.

Därefter informerade Online-SM ansvarig om skattesituationen på Pokerstars. Man hade bl.a undersökt om Pokerstars kunde tänka sig att garantera hjälp om någon spelare hamnade i klorna på skatteverket, men Pokerstars sa då nej, de menar att ingen annan sajt som arrangerat SM har behövt göra det och att det i nuläget inte är någon skillnad.

Sammantaget så tycker jag att styrelsen får en femma för hur de skött sig första halvåret, de som jobbat med ekonomiutredningen får en femma plus som motvikt för all skit de fått kastad på sig. Att man inte duckar för de jobbiga bitarna med att göra upp med det förflutna som tidigare styrelser gjort bådar gott. Finns de som klagar på att det tar för lång tid, men återigen är det dags för ett citat från riksradion: "Är du så jävla bra själv då?"

Småbitar om allt möjligt

2012-09-08 @ 11:50:48 | Allmänt
Skulle egentligen upp tidigt idag och åka till Nynäshamn med min äldsta på friidrottstävling, men eftersom det krockade med en av hennes kompisars födelsedag så valde vi bort att gå upp kl 06.00 en lördag. Så nu hann jag med lite träning och resten av dagen går åt till att förbereda vårt födelsedagsfirande av de två yngre med resten av släkten ikväll.
 
Hade tänkt spela poker i onsdags på casinot eller en klubb, men Sander klagade på magont och det blev ett besök till vårdcentralen istället. Ingen fara med honom, antagligen en sträckt muskel, och jag orkade helt enkelt inte lämna Enskede på kvällen utan stannade hemma och spelade istället online senare på kvällen. Springer fortfarande in i många AA med KK och vinner alldeles för få flippar just nu, men det har blivit bättre med några finalbord men inga vinster.
 
Följde annars GSOP på Malta via PAF-bloggen och Söppärj som jag träffat både på pokerklubben i stan och på Åland under PPC:n gick riktigt bra ett tag, tyvärr räckte det inte hela vägen. Bra spelat ändå.
 
Tyvärr verkar det inte som om PAF kommer att ha vanliga kval till SM på Malta i november, men Ola, rummen kostar inte 3000kr natten på Hilton, du behöver använda en annan sajt för att söka efter hotellpriser bara. Hoppas bara att det blir ett stort damlag från PAF via Goodiebagen iaf.
 
SvePof har sitt extra medlemsmöte imorgon, hinner förhoppningsvis dit och lyssna på vad styrelsen kommit fram till i revisionen och hur de tycker vi ska gå vidare. Såg också att det är fyllnadsval till revisorsplatsen, hoppas inte att den orättvisa kritiken och de felaktiga påhoppen är anledningen.
 
Checkpush har tydligen fortfarande sommaruppehåll från podcasten, den som väntar på nåt gott väntar alldeles för länge.
 
Dabrowski har återigen synpunkter på vilka som borde få skaffa barn.  "Andra lämnar in sina nyfödda på dagis bara för att deras jobb i deras ögon är viktigare... Sådana människor kanske inte borde skaffa barn." Men nog borde hon ha större förståelse för att folk vill skaffa barn, TROTS att de inte är lika lyckligt lottade och kan välja att stanna hemma första året med sina barn. Tack vare att man inte har subventionerad barnomsorg i USA, så har de en betydligt större andel hemmafruar,  och ett betydligt ojämlikare samhälle. Men de har åtminstone låga skatter vilket verkar vara viktigare.
 
Hockeyligan har valt att inte skriva kortidskontrakt med eventuellt lockoutade hockeyspelare, minst en säsong ska kontraktet vara, men om lockouten blir en realitet får vi se om inte många klubbar kommer att försöka kringå överenskommelsen. Mer publik, större intresse och bättre ekonomi, på bekostnad av färre unga talanger i Elitserien. Synd om det blir så.
 
Bästa tio (ingen inbördes ordning, nästan) just nu inom MTTs oavsett inköpsnivå på SvS i mitt tycke:
 
skuja
Greven
bisons
Molusk
coprofag
ArePopke
TripleFoul
romylb
Flugan
Tjabo Komp
 
Finns en del aspiranter på en plats bland de tio bl.a  linusd, Knubbapan, CSampaio, Deltagaren, skinnväst, OZZIEMAN, CarlZBerg, ziz, JHallqvist, Snusarn, riverjack och säkert fler jag inte kommer på just nu. Får se om någon slår sig in bland mina tio.
 

OOOH AAAH....

2012-09-03 @ 22:59:00 | Allmänt
...Kennedy, Ooooh aaahhh Kennedy!
Man ser bättre på tv, men slipper oroa sig för att få cyklarna stulna utanför arenan, man kan få i sig bättre käk än korv eller hamburgare och det är billigare och bekvämare.
Men upplevelsen av fotboll handlar inte om att se bra, det är stämningen, jublet när ens lag gör mål trots att man knappt kunde se det på andra sidan plan.
Kennedy är tillbaka i Hammarby och jag försökte få min son att förstå hur stort det var att få se honom i hans första match tillbaka på Söderstadion. Fullsatt, enda sättet att få biljetter var att ett par timmar innan hoppas på att man kunde vara bland de 250 som fick ståplatsbiljetter av Svenska Spel, som under hela september ger ut gratis biljetter till fotboll i superettan och allsvenskan.
Sander tyckte det var lite jobbigt att stå men lite Alhgrens bilar gör det uthärdligare. Vinst och två mål att jubla till gör det också lättare.
 
Kennedy lyckades visa min son hur enkelt fotboll kan vara. Nu har Hammarby ett bra lag, tyvärr så är det antagligen inte tillräckligt med matcher kvar för att nå en kvalplats. Och jag oroar mig för hur stämningen blir nästa år på den nya arenan, för i Sverige vet jag ingen bättre fotbollsarena än söderstadion om man ser till stämningen. Tre (3!) gånger på raken lyckades hela arenan få motståndarnas målvakt i sån gungning att han drog insparkarna långt över sidlinjen, nästan så man tyckte synd om stackarn.
 
Slitna kom vi till sist hem, Sander trött efter helgens egna fotbollsspelande, jag trött efter en lång turneringssöndag. Kan man stå ut med när det går bra.
Svenska Spel hade ingen bra turneringssöndag, men gjorde en pudel och kompenserade spelarna mer än skäligt. De har lärt sig något, förr i tiden fick man stämma dem för att de överhuvudtaget skulle lyssna, om ens då....
 
En annan som visat var skåpet ska stå är OlleNilsson på pokerforum.nu, som alldeles själv lyckades ta död på tråden om 5050pokers konkurs.  Ett googlande troll är ju verkligen precis det som behövs just nu, @@ :roll:
Undrar om han slår sig för bröstet nu när han lyckats bli bannad? Finns det nåt härligare än martyrskapet:) Slit det med hälsan!
 
 

WP Svenska Spel!

2012-09-02 @ 21:10:43 | Allmänt
Ibland blir man förundrad över hur svårt det är att göra rätt. Svenska Spel har alltså valt att stänga pokerklienten för underhåll inatt, just den natten då de kör sin "Supersöndag". Bra val av tidpunkt, not.
Man visar dessutom hur agil man är genom att inte försöka förändra något vad gäller Veckopotten och Giganten för att åtminstone försöka dra fler spelare. Inte ens ambassadörerna spelar dessa turneringar. Sen lyckas man fippla och lägga fel prisstruktur på sin största turnering under veckan, Söndagssteken, och väljer då att avbryta istället för att sköta utbetalningen manuellt.??!! Lathet eller stress över underhållsfönstret inatt, kanske än mer uppenbart varför man INTE lägger sitt underhållsfönster i anslutning till sin största turneringsdag. Jag hoppas verkligen det var värt att uppdatera i natt med tanke på all badwill som blir resultatet. Kan vi hoppas på skärpning innan SM?