Småbitar om allt möjligt

2012-09-08 @ 11:50:48 | Allmänt
Skulle egentligen upp tidigt idag och åka till Nynäshamn med min äldsta på friidrottstävling, men eftersom det krockade med en av hennes kompisars födelsedag så valde vi bort att gå upp kl 06.00 en lördag. Så nu hann jag med lite träning och resten av dagen går åt till att förbereda vårt födelsedagsfirande av de två yngre med resten av släkten ikväll.
 
Hade tänkt spela poker i onsdags på casinot eller en klubb, men Sander klagade på magont och det blev ett besök till vårdcentralen istället. Ingen fara med honom, antagligen en sträckt muskel, och jag orkade helt enkelt inte lämna Enskede på kvällen utan stannade hemma och spelade istället online senare på kvällen. Springer fortfarande in i många AA med KK och vinner alldeles för få flippar just nu, men det har blivit bättre med några finalbord men inga vinster.
 
Följde annars GSOP på Malta via PAF-bloggen och Söppärj som jag träffat både på pokerklubben i stan och på Åland under PPC:n gick riktigt bra ett tag, tyvärr räckte det inte hela vägen. Bra spelat ändå.
 
Tyvärr verkar det inte som om PAF kommer att ha vanliga kval till SM på Malta i november, men Ola, rummen kostar inte 3000kr natten på Hilton, du behöver använda en annan sajt för att söka efter hotellpriser bara. Hoppas bara att det blir ett stort damlag från PAF via Goodiebagen iaf.
 
SvePof har sitt extra medlemsmöte imorgon, hinner förhoppningsvis dit och lyssna på vad styrelsen kommit fram till i revisionen och hur de tycker vi ska gå vidare. Såg också att det är fyllnadsval till revisorsplatsen, hoppas inte att den orättvisa kritiken och de felaktiga påhoppen är anledningen.
 
Checkpush har tydligen fortfarande sommaruppehåll från podcasten, den som väntar på nåt gott väntar alldeles för länge.
 
Dabrowski har återigen synpunkter på vilka som borde få skaffa barn.  "Andra lämnar in sina nyfödda på dagis bara för att deras jobb i deras ögon är viktigare... Sådana människor kanske inte borde skaffa barn." Men nog borde hon ha större förståelse för att folk vill skaffa barn, TROTS att de inte är lika lyckligt lottade och kan välja att stanna hemma första året med sina barn. Tack vare att man inte har subventionerad barnomsorg i USA, så har de en betydligt större andel hemmafruar,  och ett betydligt ojämlikare samhälle. Men de har åtminstone låga skatter vilket verkar vara viktigare.
 
Hockeyligan har valt att inte skriva kortidskontrakt med eventuellt lockoutade hockeyspelare, minst en säsong ska kontraktet vara, men om lockouten blir en realitet får vi se om inte många klubbar kommer att försöka kringå överenskommelsen. Mer publik, större intresse och bättre ekonomi, på bekostnad av färre unga talanger i Elitserien. Synd om det blir så.
 
Bästa tio (ingen inbördes ordning, nästan) just nu inom MTTs oavsett inköpsnivå på SvS i mitt tycke:
 
skuja
Greven
bisons
Molusk
coprofag
ArePopke
TripleFoul
romylb
Flugan
Tjabo Komp
 
Finns en del aspiranter på en plats bland de tio bl.a  linusd, Knubbapan, CSampaio, Deltagaren, skinnväst, OZZIEMAN, CarlZBerg, ziz, JHallqvist, Snusarn, riverjack och säkert fler jag inte kommer på just nu. Får se om någon slår sig in bland mina tio.
 

Kommentarer
★ Anonym

är inte tjabo komp killen som vann top 100 finalen och i princip varit minus över drygt 10k turneringar utan den klonken? hmm....

2012-09-08 kl. 13:56:50
★ Anonym

fast visst, du skrev 'just nu'. han kanske bara tränat upp sig rejält sedan sina första 5-6k turneringar, vad vet jag ;)

2012-09-08 kl. 13:57:31
★ rosjon

Jag bygger listan helt på mina egna erfarenheter fritt ur minnet den senaste månaden, har inte sharkscopat öht, så ta listan för vad den är. Det betyder att de jag spelat med mer har större chans att hamna där om jag tyckte de spelade bra just då. Jag railar ingenting och efter jag åkt ur sitter jag aldrig kvar vid bordet. Variansen i detta går inte att bortse från, han kanske lyckats precis när jag sitter vid bordet och får hjärnblödning annars;) Finns en hel del som tycker jag suger rätt hårt och har rätt baserat på deras egna erfarenheter av mig.

2012-09-08 kl. 15:01:04
http://rosjon.blogg.se
★ dybban

Var rankar du dig själv då? ;)

Svar: När jag spelar som bäst så är jag topp 10, när jag spelar som sämst är jag topp 10 från slutet. Beundrar skujas jämnhet
Rosjon

2012-09-11 kl. 14:18:45
★ Skämt

Att Jhallqvist är med på din lista är ju bedrövligt, han tror fortfarande att KJos är en bra hand.

2012-09-16 kl. 01:58:57
★ Skämt

Du har glömt hasse_sth

2012-09-16 kl. 14:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback