Första inlägget från min nya iPhone

2008-07-21 @ 00:04:39 | Allmänt
Mitt första inlägg från min nya iPhone. Jag är hittills mycket nöjd med den, den har förändrat mina vanor ordentligt. Att den var en bra musikspelare hade jag förväntat mig, men att den skulle vara så här bra på att surfa på webben hade jag aldrig trott. Tyvärr går inte pokerspelandet lika bra. Spelar ibland bra men har otur, men oftast spelar jag dåligt. Fortfarande har jag ingen tur dock. Nåja hade ett par bra månader innan så det kanske är dags med lite otur. Spelar mindre nu också, betyder ju en del. Ska iallafall till casinot på onsdag, får se om det kan bli en framgång.

iPhone 2.0 3G

2008-07-12 @ 14:59:14 | Allmänt
Stod i kö igår natt på Kungsgatan från kl två till fem på natten och som SISTA kund kom jag in och köpte min iPhone 3G.
Har nu testat och lekt med den sen dess och den är verkligen fantastisk. Den är snygg och stilren med skarp, ljusstark skärm. Alla funktioner är otroligt användarvänliga och allting är gjort med det lilla extra. Surfningenmed Iphone och safari är ljusår bättre än LG's variant Opera och helt otrolig. Man kan surfa på alla sidor utan problem inte bara de som är anpassade. Jag kommer definitivt att använda min Iphone väldigt mycket till just det. Helt otroligt vad de lyckats bra med det. Surfar lika gärna med min Iphone som med min dator just nu. Oslagbart. Allt som var krångligt på min gamla telefon funkar här utan krångel. Om någon tvekar om denna telefon så gör det inte längre, den är så bra att allting annat bleknar. Kanske måste testa Mac eftersom detta är så mycket bättre än allting annat, så man börjar undra om Apple lyckats lika bra med Leopard. Vi får se till höst om det kommer en ny version a Macbook Air, då slår jag nog till.... 

Hemma igen

2008-07-08 @ 14:23:52 | Allmänt
Hemma igen i svinkalla Stockholm. Lämnade ett 22 grader varmt Ystad och kom hem till ett 13 grader varmt Stockholm.
Här regnar det men jag hoppas att det blir bättre de närmaste dagarna. Väldigt mycket smärta i benet men inte lika mycket i ryggen, bra eller dåligt, vem vet. Fick läkartid på måndag, så jag ska köpa droger på apoteket så att jag klarar mig tills dess. Förhoppningsvis kommer vi ut till landet om det blir lite bättre väder. Lite orörlig men det ska nog gå. Iphone börjar säljas 00.01 den 11 juli, men eventuellt är vi på landet då så den får vänta i så fall. Annars är jag där på natten och köper den. Kom 5:a i Sverigerankingens månadsfinal, bra spelat, men blev lite passiv på finalbordet. Kvalificerade mig i alla fall till årsfinalen och fick 3700kr, trevligt eftersom det varit dåligt med framgångar på sistone. Spelade tightare i denna turnering och hade bra md tålamod, så jag får väl se till att fortsätta trenden. Inga bilder överladdade än, men de kommer så småningom.

Semester utan poker framgångar

2008-07-04 @ 15:17:08 | Allmänt
Inga framgångar vad gäller pokern, trots ganska mycket spel de senaste dagarna. Har haft en period med dåligt spel som jag delvis rättade till igår. Förhoppningsvis spelar jag ännu bättre under kommande dagar. Den 7 juli är det månadsfinal i Sverigerankingen, då vore det skönt med ett bra resultat. VM är igång och jag påminns om min bittra bubbelplats.

Semestern har annars bestått av fint väder, blåsigt och ganska varmt. Iförgår var vi på Tomelilla sommarland ("Tosselilla") och igår var vi på stranden, där vinden vänt och det blåst in varmt vatten och nästan 20 grader varmt vilket är väldigt varmt för att vara Ystad. Tyvärr lyckades jag på något sätt göra illa ryggen och har haft rejält ont igår och idag. Inget som hindrade oss för att besöka en svinuppfödare idag på förmiddagen i alla fall och se på 1 minut gamla smågrisar.Ska försöka få upp lite semesterbilder de närmaste dagarna. Nu blir det snart ett eftermiddagsdopp, men försiktigt så att jag inte skadar min rygg mer.

Iphone släpps den 11 juli, kommer att fortsätta mitt gamla abbonnemang och skaffa ett fastpris data avtal och använda Iphonen som bredbandsmodem. Varit en del tveksamhet om detta skulle gå med nya Iphone, men fått det bekräftat av Telia. Ses på Kungsgatan kvällen den 10:e!