Semester utan poker framgångar

2008-07-04 @ 15:17:08 | Allmänt
Inga framgångar vad gäller pokern, trots ganska mycket spel de senaste dagarna. Har haft en period med dåligt spel som jag delvis rättade till igår. Förhoppningsvis spelar jag ännu bättre under kommande dagar. Den 7 juli är det månadsfinal i Sverigerankingen, då vore det skönt med ett bra resultat. VM är igång och jag påminns om min bittra bubbelplats.

Semestern har annars bestått av fint väder, blåsigt och ganska varmt. Iförgår var vi på Tomelilla sommarland ("Tosselilla") och igår var vi på stranden, där vinden vänt och det blåst in varmt vatten och nästan 20 grader varmt vilket är väldigt varmt för att vara Ystad. Tyvärr lyckades jag på något sätt göra illa ryggen och har haft rejält ont igår och idag. Inget som hindrade oss för att besöka en svinuppfödare idag på förmiddagen i alla fall och se på 1 minut gamla smågrisar.Ska försöka få upp lite semesterbilder de närmaste dagarna. Nu blir det snart ett eftermiddagsdopp, men försiktigt så att jag inte skadar min rygg mer.

Iphone släpps den 11 juli, kommer att fortsätta mitt gamla abbonnemang och skaffa ett fastpris data avtal och använda Iphonen som bredbandsmodem. Varit en del tveksamhet om detta skulle gå med nya Iphone, men fått det bekräftat av Telia. Ses på Kungsgatan kvällen den 10:e!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback