Dags att emigrera

2015-08-20 @ 19:53:46 | Allmänt
Jaha, så var det kört för landet Sverige. Inser att det är en väldigt osäker undersökning, men mycket pekar på att om det inte är sant nu så kommer SD att vara största parti efter nästa val.
 
Det finns alltså så många människor i Sverige som tror att de är guds gåva till fosterlandet och att de minsann kämpat sig till sitt välstånd. Och kan de kan väl alla andra också. Hur svårt kan det vara!?! Den känslan av berättigande är ungefär lika larvig och verklighetsfrånvänd som de supportrars tro att de kämpar mer än spelarna som de skrev på en banderoll som hängdes upp i Årsta.
 
"19 matcher, 4 vinster ...superettan? Dags att börja kriga för oss så som vi gör för er!"
Jo, det är verkligen jobbigt att "kriga" för hammarby på läktaren.
 
Men man måste vara bra korkad för att inte inse att det enbart är slumpen som sett till att man blivit född i Sverige. Och visst har vissa jobbat hårt för sitt välstånd, men de har börjat sin klättring på en nivå som vissa bara kan drömma om.
 
Tänk att det finns så många egon i Sverige att de när det finns rekordmånga flyktingar i världen, enbart tänker på sig själva och inte ens vill hjälpa de som lyckas ta sig hit. Trots att inte kostar dem mer än en chipspåse i veckan.
 
Sen skyller man på "de etablerade partierna" att de har en dålig integrationspolitik, hade den bara varit vassare hade SD tynat bort. Men de har fel. Vi har nu släppt fram egona, och de vill inte ha någon integrationspolitik, även om det passar dem att låtsas att det är det som är problemet. De vill bara ha mer åt sig och skydda sig själva, för de tänker inte längre än till nästa fredagsmys.
 
I Danmark trodde de etablerade partierna att om man bara gjorde lite som egona ville så skulle det kunna bli som vanligt igen, men oj vad de tog fel. Istället blev det normalt att vara ett ego, ödmjukhet inför turen att vara född bland de 1% rikaste människorna på jorden är lika ovanligt som att hitta en dansk som faktiskt gillar svenskar eller andra än danskar för den delen.