Sjukt

2009-08-31 @ 16:05:17 | Allmänt

Nu har Signe även hon drabbats av förkylningen. Som tur är verkar den ganska lindrig eftersom både jag och Siri redan återhämtat oss. Lämnade henne på dagis idag kl.09.00 och hämtade 14.45 och då hade de precis tagit febern för hon var fortfarande lite hängig efter vilan. Så imorgon får Liv vara hemma med lillan. Har massor att göra på jobbet och hinner inte riktigt med i och med alla invänjningar och sjukdomar, så förhoppningsvis är alla friska till onsdag.
Pokern gick riktigt uselt igår, nya tag idag om jag orkar.

Nystart

2009-08-29 @ 20:35:48 | Allmänt
Nu är sommaren över och det har gått mycket bra med pokern trots eller kanske tack vare att jag spelat mindre. Flera finalbord och jag har upptäckt lite nya sajter. Spelat mycket på Ipoker och är upp drygt 3000 dollar där vilket är bra eftersom jag satt som mål att spela ihop till en resa till vegas nästa sommar. Flyget kostar just nu 6500kr med British Airways och beroende på hur och var man vill bo kan man komma undan med 3500kr för hotell. Så just nu har jag spelat ihop c:a 1500 dollar att spela för i vegas. Målet är att få ihop 3000 dollar till så att jag akn spela en hel del turneringar på The venetian,Ceasars Palace eller Rio. Får se var WSOP hålls nästa år, har varit prat om att det ska flytta till Ceasars.
Kvalificerade mig till 1 000 000 dollar guarantee på ipoker den 13 september så den blir kul att spela. 
Får se om jag spelar sommarspelet imorgon på SvS, tror inte det eftersom jag inte satellitat in och den börjar lite tidigt. Spelar nog hellre bodogs 100k guarantee på kvällen.

Imorgon blir det cup i fotboll för Sander, ska bli kul att få kolla. Han ska spela mot 02:or vilket blir svårt men hoppas han tycker det är kul ändå.
Invänjningen av Signe på dagis har gått bra hittills, men Siri har varit sjuk i veckan. Även jag fick en dos i slutet men börjar bli bättre. Som tur var är Signe fortfarande frisk, har ingen lust att börja om.

Fick även tag i 6 ståplatser till Depeche den 31/1 så då har jag snart lyckats se alla band jag velat se live.