Nystart

2009-08-29 @ 20:35:48 | Allmänt
Nu är sommaren över och det har gått mycket bra med pokern trots eller kanske tack vare att jag spelat mindre. Flera finalbord och jag har upptäckt lite nya sajter. Spelat mycket på Ipoker och är upp drygt 3000 dollar där vilket är bra eftersom jag satt som mål att spela ihop till en resa till vegas nästa sommar. Flyget kostar just nu 6500kr med British Airways och beroende på hur och var man vill bo kan man komma undan med 3500kr för hotell. Så just nu har jag spelat ihop c:a 1500 dollar att spela för i vegas. Målet är att få ihop 3000 dollar till så att jag akn spela en hel del turneringar på The venetian,Ceasars Palace eller Rio. Får se var WSOP hålls nästa år, har varit prat om att det ska flytta till Ceasars.
Kvalificerade mig till 1 000 000 dollar guarantee på ipoker den 13 september så den blir kul att spela. 
Får se om jag spelar sommarspelet imorgon på SvS, tror inte det eftersom jag inte satellitat in och den börjar lite tidigt. Spelar nog hellre bodogs 100k guarantee på kvällen.

Imorgon blir det cup i fotboll för Sander, ska bli kul att få kolla. Han ska spela mot 02:or vilket blir svårt men hoppas han tycker det är kul ändå.
Invänjningen av Signe på dagis har gått bra hittills, men Siri har varit sjuk i veckan. Även jag fick en dos i slutet men börjar bli bättre. Som tur var är Signe fortfarande frisk, har ingen lust att börja om.

Fick även tag i 6 ståplatser till Depeche den 31/1 så då har jag snart lyckats se alla band jag velat se live.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback