Typisk söndag

2013-02-04 @ 17:07:20 |

Igår var en typisk söndag, upp hyfsat tidigt, Liv skulle med Signe på simskola, och medan de var hemifrån gick Sander till en kompis, jag fixade badmintontid till Siri och hennes kompisar, och hann med en timmes träning och invägning.
91,4 kg , knappt ett halvt kilo senaste veckan. Nu gäller det att hänga i, kommit till en platå, men vet att det kan ta fart snabbt igen.

Efter träningen och lunch, skjutsade jag tjejerna till rackethallen( två ggr, Siri hade glömt sina skor). Medan tjejerna spelade hann jag veckohandla, sen var det skjuts hem igen. Sen var det ganska lugnt, skickade mejl och la upp fotbollsträningen, kollade upp vad jag skulle spela under kvällen.
Ringde sen hem Sander så han skulle hinna klart läxorna innan fotbollsträningen och satt med honom en timme. Sen var det dags att åka iväg, hämtade upp ett par killar på vägen innan jag parkerade mot färdriktningen. Det ska man inte göra och om man har nitiska poliser eller en irriterad granne som ser det åker man dit på en tusenlapp i böter. En ganska idiotisk trafikregel, men jag tog det som en man, blev skitsur, gnällde och skyllde på nån annan.

När träningen var avslutad skyndade jag mig hem och sen åkte vi iväg och köpte en Laab Gai till mig och pizzor till resten av familjen.

Turneringarna satte igång nästan direkt efter jag ätit upp. Hann med att läsa Bamse på Julön för Signe innan stelbenta alltför många bord, sen var det mest fokus på pokern. Hade verkligen sett fram emot kvällen och var riktigt nöjd med hur jag spelade men inte med resultaten. Men om inte KK mot KK ger split så är det inte mycket man kan göra. Tycker som sagt att spelet fungerar bra nu, var väl aggressiv i nån turnering kanske, men hellre fel åt det hållet.

Hoppas jag kan hålla i detta spelet, då lär resultaten komma snart.


Kommentarer
★ Peter

Laab e så jäkla gott... Men hur som helst, har du några tips på nå bok/film som tagit dig ännu mer i rätt riktning pokermässigt?

Svar: Jonathan Littles bok Secrets of Professional Tournament Poker tycker jag är bra och Jason Sommerville gör bra instruktionsfilmer för PokerVT. PokerXfactor är en annan bra sajt för turneringsfilmer. FloatTheTurn.com kan man dessutom få en månad gratis tror jag, och där finns också bra filmer.
Rosjon

2013-02-05 kl. 18:28:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback