Lördagmorgon, bloggtid.

2009-04-25 @ 09:07:03 | Allmänt
Har precis gått upp med Signe, hon har fått sin välling och nu leker hon och Sander på vardagsrumsgolvet. Siri sover över hos en kompis.Jag har fått min frukost, en dubbel espresso med lite grädde.Tid att blogga.
Poker:
 Var som sagt ganska tiltad i torsdags, men lyckades ta en 4:e plats i 500krs i alla fall. Blev anklagad för att vara den mest riggade spelare in på Svenska spel, d.v.s den mest turlige spelaren. Inte mig emot om det är sant. Det var en railare (åskaådare), steekarn tror jag han hette, som skrev det i chatten. En annan kille hängde på, med nicket BajsMongo(Hur tänkte han när han valde det namnet???!!!!!), men det visade sig att han fick äta upp sina ord med tanke på vilken tur han hade. Han vann med sämst hand in varje gång, han fick AA ett antal ggr och bra betalt varje gång. Till slut tyckte väl t.o.m han att det var lite väl sjukt. Men så är det. Får väl hoppas att steekarn får dra ut någon gång så han vet hur det är, så slutar han kanske vara bitter. Igår blev det ingen poker alls och antagligen ingenting ikväll heller eftersom vi får gäster. Är dock barnfamilj så beroende på uthållighet så blir det kanske ett midnattsmöte och lite enbordsturneringar sent ikväll.
Familj: Stora händelser i veckan var Sanders fotbollsträning och Siris disko på skolan. Signe är lite bättre fast fortfarande förkyld. Hon älskar att vara ute och leka, ibland med Isak, grannpojken som är lite äldre men samma årskull.
Sander gjorde mål på träningen och var mycket nöjd, det var otroligt kul att se 12 ungar springar runt med en boll. Alla sprang efter bollen ingen tänkte på att ställa sig framför mål och vänta på passningar.
Siri hade sitt disko igår, och åkte sedan direkt hem till sin kompis så jag har inte hört något om hur det gick, men höjdpunkterna verkade vara korv- och glassbiljetterna.
Igår blev det som vanligt Wallenbergare från Enskede krog och eftersom det var otroligt fint väder en öl i trädgården innan. Skönt att varava ner efter en stressig vecka.
Atkins: Ligger kvar runt 85kg, dock varit nere på 84,5 under veckan. Äter mindre strikt på helgerna än tidigare men känns inte som om det spelar så stor roll just nu, ganska nöjd med att ligga på 85 just nu. Tänkte fortsätta köra strikt i veckorna, vara lite mindre restriktiv under helgerna så får vi se hur det går. Cyklar varje dag till jobbet, blir 20 minuter dit och 20 minuter hem, c:a 1,2 mil per dag.  Är nöjd om jag håller mig runt 85 under sommaren, lär bli svårare att inte synda, men får väl träna mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback