Så var det helg

2009-04-05 @ 10:46:58 | Allmänt
Det var några dager sedan mitt senaste inlägg, men det har varit fullt upp både hemma och på jobbet och inspirationen har inte riktigt infunnit sig. Min mamma fyllde år i veckan som gick och den här gången glömde vi inte att ringa, tyvärr låg hon på sjukhus då eftersom hennes öroninflammation slagit sig på balansen. Två dagar med antibiotika och taskig pressad fisk till födelsedagsmiddag. Roligare kan man ju ha förstås.

Vi har börjat få planera fortsättningen mot Svenska Spel, någon form av fortsättning blir det. Det finns dock lite olika sätt att göra det på. Ni som läser detta och är berörda, jag behöver få in fler uppgifter från er, hittills har bara hälften hört av sig.

Pokermässigt har det gått OK, inga fantastiska placeringar i Sverigerankingen, men håller kvar 7:e platsen totalt. En toppplacering så är jag uppe bland de tre bästa. Vann återköpet häromdagen men gav bara 6000 SEK. Haft en del "i pengarna placeringar" och gått lite plus på Sit-n-Goes. Tröttare nu när man  jobbar så är inte lika taggad på poker.
Mycket annat på kvällarna, läser på en del för att hålla mig uppdaterad på jobbet.

Har nu börjat på allvar fundera på WSOP och ikväll spelar jag första kvalet, 250 dollars på Bodog, 4 platser garanterade.
Överlag verkar Bodag hittills vara den bästa sajten att kvalificera sig på vad gäller värde.

I veckan som kommer blir det månadsfinal i Sverigerankingen och sedan en resa ner till skåne på skärtorsdag.

Den 15:e april är det pokerkväll hemma hos mig, nytt pokerbord och plats för c:a 25-30 spelare. Vi får se hur många som dyker upp, kanske bara blir strax under tio, fem anmälda hittills, men har bara fått ett direkt nej från en person. Någon som läser bloggen som är intresserad? Kommentera i så fall så kanske vi kan ordna något. Det blir antingen 100kr unlimited rebuy turbo eller 200kr limited rebuy lite mindre turbo och ev. lite cashgame vid sidan om. Dock inget högre än 2-4krs så ni inser att det inte är speciellt högt spel. Bara för att ha kul och vi tar det inte på alltför stort allvar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback