Thailand och födelsedag

2009-12-25 @ 12:04:10 | Allmänt
Äntligen framme, vi gav oss av på måndag eftermiddag till Arlanda. Väl framme fick vi reda på att planet var försenat en timme så vi gick och tog en hamburgare på O'Learys:
Click here to see original size

Click here to see original size

Bilderna är tagna knappt tio minuter innan Signe fick en hostattack och kräktes upp sin hamburgare.
Så vi fick starta operation sanering vilket gick ganska bra. Hade dock ingen påse att stoppa hennes kläder i och det gick inte helt att få bort allt.
Nu var frågan om det var p.g.a hostan som hon kräktes eller om det var magsjuka. Vi hoppades på det första men var beredda på det värsta. Första flyget gick bra, men eftersom vi bara hade 45 minuter mellan flygen på Zurich INNAN vi blev försenade så var det lite nervöst men de väntade på oss.
På nästa plan och på väg till Bangkok. Vi sov ganska mycket av resan allihop även om Signe var ganska orolig. Landade till sist och fick snabbt väskorna och hoppade in i den förbeställda taxin. Tog c.a 3h att komma fram lite längre än vi räknat med men huset var precis som på bilderna och Sai Noi Stranden är bättre än förväntat.
Click here to see original size

När vi väl kom fram var alla trötta men vi gick ut på den lokala restaurangen och åt. Signe hade ingen matlust och somnade i vagnen. När vi sen kom tillbaka till huset så kräktes hon igen. Tur att det kom då och inte i börjn av en tio timmars flygning. Sedan dess har även Sander kräkts en gång men i övrigt mår vi bra och Sander hämtade sig nästan omedelbart. Jag begav mig ut på en löprunda första förmiddagen men gjorde illa knät och har haltat runt rejält i två dagar nu, men det känns som det är på bättringsvägen.
Igår var det födelsedag och julafton, ganska annorlunda upplevelse här i Thailand. Vi åt revben på en bra restaurang inne i Hua Hin igår kväll efter att vi haft julklappsutdelning vid vår pool. Istället för öl och snaps blev det Mai Tai's.
Click here to see original size

Tack för alla SMS och lyckönskingar, fler bilder kommer om vi får ordning på bildöverföringen från vår nya julklapp, systemkameran.

Kommentarer
★ Anonym

grattis i efterskott

stefan k

2009-12-29 kl. 22:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback