Tilt och gröna lund

2009-06-14 @ 01:14:39 | Allmänt
Igår vid midnatt var tilten ett faktum. Hade lite otur i ett par händer vilket gjorde att jag spelade sämre efter det. Stoppade dock tvärt och la av. Skrev ett desperat mejl till Jon och bad honom kolla på mina sessioner. Vaknade sedan imorse och insåg att för att få hjälp så borde jag kanske inte skicka hela sessionen utan välja ut de händer som jag själv hade svårt att analysera. En av händerna som jag skickade borde jag själv insett var resultat av tilt och egentligen inte så svår analyserad, men insåg inte detta förrän jag fick svar ikväll. Ibland måste det självklara komma från någon annan för att man ska inse det. Bra hjälp fick jag i alla fall, hoppas jag kan hålla tilten under kontroll.
Om det var vanliga omständigheter så hade en dålig session inte spelat så stor roll, men med den begränsade tid man har att visa vad man går för i pokertalent,får varje hand ett otroligt värde. Pressen att prestera är större än normalt och viljan att lyckas är också enormt stor, vilket gör att jag blir enormt besviken när jag gör en dålig session. Tur att man haft en bra vecka fram tills dess iaf.

Efter mejlandet bar det iväg till Gröna Lund för en företagsaktivitet med familjen. De flesta som jobbar på mitt företag är småbarnsföräldrar och på något sätt måste man kompensera familjen för att man ibland jobbar mycket eller är väldigt engagerad i sitt uppdrag. Vi försöker därför ha en aktivitet per säsong.
Denna gång blev det Gröna Lund vilket var väldigt kul trots regnet under eftermiddagen.


Mina förväntansfulla barn på väg till grönan
Click here to see original size


Liv och Signe på gott humör
Click here to see original size


Nyckelpigan
Click here to see original size


Mellanfrittfall
Click here to see original size


Högst upp
Click here to see original size


Tekopparna
Click here to see original size


Jag är själv inte så förtjust i att åka karuseller, men åkte faktiskt slänggungan med Sander (förutom lilla fritt fall). Ungarna vågade också åka en betydligt vildare berg-och-dal-bana än nyckelpigan, medans jag själv höll mig på marken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback