Svenska spel.........ett sånt skämt.....

2009-03-31 @ 20:02:23 | Allmänt
...........och det är inte ens 1:a april än. De har inte svarat än och vår jurist har försökt nå Carl Stoltzmann, men inte lyckats. Han skulle inte återkomma förrän 17.30.....Nytt försök imorgon. 

Kommentarer
★ Josefin

Först måste jag säga att det är beklagligt det som hänt dig och de andra.MEN skaffa er en advokat som tror på er sak.

Det går självfallet icke att veta och förstå allt som händer på det som du skriver på den här bloggen, men utifrån det som står skrivet här tänker jag bjuda dig helt gratis på min egen tolkning.Ta inte illa upp och ta det inte personligt som jag vet många kan göra.Er advokat tror inte på er och vet att ni aldrig kommer vinna en rättsprocess mot Svenska Spel.

Advokatens sista utväg är att ni ska komma överrens om en förlikning och hoppas Svenska Spel är så dumma så dom går med på något.Svenska Spel urinerer er i trynet och ni gör inget åt det.Lycka till och hoppas ni antingen lägger ner eller skaffar en riktig advokat.Vänligen Josefin

2009-04-01 kl. 20:06:01
★ rosjon

Tråkigt att göra dig besviken men vi kommer inte att lägga ner. Och vad avser vad Svenska Spel gör så kan jag väl hålla med, men kanske inte skulle beskrivit det på det sättet.

2009-04-01 kl. 21:05:55
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback