Fullt upp

2009-05-26 @ 23:19:04 | Allmänt
En sådan där jobbig dag igen som börjar kl 06.00 när iPhonen spelar New Soul av Yael Naim och man satt uppe alldeles för sent och spelade everest steps. Spelade inget cashgame eftersom tiltfaktorn var hög efter turneringen.
Snabb dusch därefter 6km cykling till jobbet på superhojen, nishiki pro. Sedan fullt upp på jobbet hela dagen, hann med en lunch i solen iaf. Kl.15 ringde Jon och gav mig en hel del bra tips. Sedan fullt upp igen innan jag kastade mig upp på cykeln hem.
Kom hem lagom för att hinna få iväg sonen på Glitter & Glamour-fest på dagis för de som ska börja skolan till hösten. Han har varit laddad för denna fest ända sedan han syster var på samma typ av fest för några år sedan.
Iväg och handla pizza till äldsta dottern som hade pojkvännen på besök (8 år gammal, lite tidigt egentligen, va)
Själv tog jag Italienska köttbullar med Broccolli (lågkolhydratkost) och sedan var det dags att lägga lilltjejen.La in min handanalys i tråden. Spelade cashgame och anmälde mig till Sverigerankingen och Berglusconi Cup, en privat turnering som går varje månad.Åkte på 5:e plats efter att ha ställt på BB med AT, knappen synade med A2, tvåan kom på river. Tack för den Martin
På med en tvätt i pausen inför Barcelonaresan i övermorgon, hinner inte imorgon då jag ska på casinot.
Fortfarande kvar i Sverigerankingen, 26:e plats av 58 kvarvarande. Lilltjejen ramlade ner från sängen i sömnen så sprang precis upp för att trösta och la mig bredvid. Ska försöka spela lite fler cashgamehänder nu eftersom jag precis åkte i Sverigerankingen på 41:a plats...AQ mot KK. Ska försöka hålla mig vaken mellan händerna...........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback