Railbird på Casinot

2009-05-28 @ 00:44:00 | Allmänt
 
Packat och klart till resan imorgon, nåja nästan. Blev en ganska kort turnering för mig. Floppade 2 par ganska tidigt men fick inget betalt. Efter 1h och 15 minuter ungefär så blev Daniel, vinnaren av quiztävlingen förflyttad till mitt bord. Jag hade startstack ungefär medan han hade tripplat och hade säkert 6k.
I en av de första händerna sen Daniel kom til bordet så limpade tre spelare in, jag satt på BB som var 200. Tittar på korten och ser JJ. Jag höjer upp till 900 vilket ger mig c:a 1500 kvar. Får syn av en kvinna på knappen. Floppen kommer A57 i ruter. Jag funderar på vad jag ska göra då hon säger Allin. Va gör du! säger jag, Oj ursäkta säger hon. Yeah right, bull.
Måste nu lägga mina knektar och hon visar upp A6 med 6 i ruter. Små tiltad ställer jag sedan efter ett varv på BB som då är 300 med då en spelare gått allin för 675, och kvinnan synat. Hon synar och jag har T5 och hon slår ut oss bägge.

 
  Click here to see original size

Daniel längst till vänster med ryggen mot kameran. Smygtagen bild på CC

Nu börjar jag raila Daniel som sköter sig mycket bra. Limpar in i en pott, två spader på floppen, en K. Daniel bettar ut halvpott och Storstacken med ungefär dubbelt så mycket som Daniel frågar hur mycket Daniel har och synar sedan. På turn kommer spader J. Ajaj, tänker jag, nu fick storstacken färgen. Daniel väntar ett kort tag och bettar sedan 600 igen. Storstacken sätter då honom allin. Blixtsyn och D visar upp A5 i spader för nötflushen, medan storstacken också har färgen. Snygg uppdubbling
Får sedan några bra händer bl.a KK mot TT som står. Sedan bryter de bordet. På nya bordet så Tar D kommandot och får dessutom bra händer.
UTG limpar och reraisar. UTG synar. Floppen kommer XKJ,check,check. Turn A, check, ckeck. River Q. Bet av D och UTG foldar irriterat. Handen efter höjer D igen, och BB som steamar lite ställer. Ny blixtsyn av D som visar AA som står. Förlorar sedan en pott med QQ mot AA, men tar igen den sen med bra spel och en liten utdragning med AJ mot AK. Kommer till finalbordet som chiptrea.

Första handen ställer UTG och Daniel synar med TT. UTG har KQ och träffar K på floppen. Sedan blir D reraisad en gång efter att ha försökt stjäla från kvinnan som synar med vad som helst efter att ha limpat pre.Bl.a synade hon med 66 efter en raise UTG och en reraise. Hon vann naturligtvis.
Långsamt minskar stacken och till sist ställer D med K8 på floppen 856 efter att flera limpat in. Tyvärr har en annan floppat stegen. Det slutade med en nionde plats men jag är myckt imponerad av spelet och hans table image. Jobbig att spela mot kan jag tänka mig.
WP GG
Veckosammanfattningen kommer sent imorgon om jag har en bra internetuppkoppling vilket jag hoppas på. Annars blir det svårt att grinda i Barca.
Trackback