Hemma med Signe

2009-10-08 @ 09:52:02 | Allmänt
Igår ringde de från dagis att Signe var hostig och hade lite feber, så Liv åkte hem och tog hand om henne. Idag är det jag som är hemma och tar hand om henne. Hon är snorig och hostig, men på gott humör.
 Får försöka jobba lite via mejl.
Inatt så spelade jag två turneringar på SvS och en på PAF.
100krs, där jag åkte på bubblan, precis platsen innan pengarna. Så går det när man siktar på topp tre.
Likadant i 500krs där jag låg väldigt bra till men åkte mot chipleadern på 16:e plats. Han var en riktig fisk och hela bordet satt bara och väntade på att han skulle spela bort sin stora stack, men han krossade alla bra händer som AA, KK, QQ med händer som KQ suited, JT suited, lyckades hela tiden få stegar färger eller trissar. Riktigt mycket tur eftersom han synade preflop för mer än halva sin stack i många lägen med riktigt usla händer. Jag ställde med A5 på lilla mörken, var då chiptrea med ungerfär 23k och han hade 45k. Han synade min allin preflop med Q4, floppen kom AxQ, och när ytterligare en dam kom på turn var det slut. Irriterande eftersom jag är övertygad om att om min hand stått hade jag haft mycket goda chanser att komma topp tre.
Istället blev det finalbord på PAF i deras 7k guarantee drygt 500 deltagare. Åkte som chiptrea på 6:e plats då jag ställde med QQ och fick naturligtvis syn av KK. Gav iaf $400.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback