Ensamma hemma

2010-04-06 @ 20:28:07 | Allmänt
Det är tyst och tomt hemma på Sockenvägen. Istället för tre glada ungar har vi bara en liten solstråle här hemma, de andra två är nere i Ystad och hälsar på farmor och farfar.
När vi kom till Bromma flygplats i söndags fick jag beskedet att det inte var på söndagen utan måndagen det var bokat plats. Jag blev då lite förgrymmad, eftersom jag varit noga med att påpeka att söndagen var den dag de skulle åka när de för tredje gången ringde från Malmö Aviation och hade problem med bokningen tre veckor tidigare.
Tur i oturen så var ett plan försenat och där fanns det platser kvar. Tyvärr blev planet ytterligare försenat och lyfte inte förrän strax efter 22.00, så det blev sent innan de kom fram.
Samtidigt med detta spelades det DOPT final på PKR.com. Låg bra till länge men blev för aggressiv och hade otur med lite coinflips mot en kille med mycket tur och en irriterande attityd. Så denna kväll/natt slutade i tiltens tecken.
Hade en sjuk rush förra veckan och sedan dess har det inte gått lika bra, finalbordbubblat ett par ggr. Spelat ganska ok, men inte fått några bra starter direkt och då är det mycket uppförsbacke.
Åkte i månadsfinalen i måndags med AA mot en rivrad straight flush, vilket sved en del.
På söndag ska Liv spela en turnering för damer:Poker Queens Night där det är tre paket till PAF Poker Challenge i pris. Även killar i drag är välkomna, men jag måste ju vara hemma med barnen (phew!)
Det ska bli kul att se hur det går där, hoppas på sällskap i Main event på Åland den 16:e.
Annat att se fram emot är att barnen kommer hem och vi får se hur de ser ut med hål i öronen, då de gjorde hål i dem idag. Och sedan blir det en spännande fotbollscup tidigt söndag morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback