Fullsmockat

2010-08-27 @ 12:55:30 | Allmänt

Igår blev det som vsnligt spel på everest, ongame och svs. Enda framgången blev en tredjeplats i everests $5K garanteriturnering, vilket var ok, men kom även långt i 500krs. Låg OK till när jag plockade upp AA och höjde 2,5 ggr BB. En spelare med nicket "mardröm" återhöjer till c:a 3ggr min höjning och jag ställer direkt in. Han har definitivt inte odds att syna med vad som helst och han har kvar så mycket att han kan lägga sig, men han klarar inte av att lägga sitt par i nior. Guldläge för mig men tyvärr kommer en nia;-( Men man ska vara glad att det finns såna som gör en sådan syn, det är tack vare dem som jag går plus i långa loppet. Bara att skriva "wp" och köra nästa turnering.  Har inte spelat så hysteriskt på ongame och Betfair som förra veckan då de strulat till sin leaderboard i helgen och att jag inte haft större framgångar på det nätverket. Då känns det som att man ska hitta andra fiskevatten och Everest och SvS fungerar ju super så varför inte hålla sig mest där då tills andan faller på att göra ett nytt ryck. Ska flytta rullen från betfair till nån annan ongame sajt efter leaderboarden, måste ha möjlighet att köra webbklienten då den vanliga klienten suger.
Idag fredag blir det lite ledigt (kan bli en turre eller två om andan faller på, det är ju kul med poker), har använt förmiddagen till att lista ut hur listerna i snedtaket ska sättas dit och nu har jag lyckats få till det ok. Hyvlar en hålkälslist som ska sitta mot snedtaket och sedan sågar jag listerna som ska mötas i hörnet i en vinkel och slipar sedan till vinkeln på andra ledden. Hade jag haft en såg jag kunde tilta åt alla håll hade jag kunnat fixa det utan så mycket slipning men det blir helt ok tycker jag iaf. Återstår att se vad Liv tycker när hon kommer hem.
Fredagsmys med ungarna och Liv, sen imorgon blir det nog lite mer listfixande och vi ska titta ut trägolv på övervåningen, eventuellt blir det mer listinköp, kanske golvlister, som jag kan grundmåla nästa vecka.
På söndag är det sen fotbollscup, Gattcupen på Enskede IP. Sen börjar jobbet igen söndag eftermiddag, en lång turneringsnatt lär det bli då.
Nästa vecka är det dessutom eventuellt intervju till ett uppdrag som verkar intressant, slutet på pokerkarriären?
Vi får se....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback