I väntans tider

2010-08-30 @ 08:27:43 | Allmänt

Har precis fått iväg ungarna till skolan och lämnat Signe på dagis, och sitter nu och väntar på rörmokaren som ska komma hit idag och lägga rör. Blev ganska sent igår natt då jag spelade en hel del turneringar.
På dagen igår spelade Sander fotbollscup och förlorade två matcher och vann en. Första matchen borde de vunnit, spel mot ett mål, men i den åldern är det lättare att göra mål på kontringar och det andra laget satte 100% av sina chanser. Andra matchen vann de stort och sista matchen blev en nagelbitare med mål för andra laget i sista minuten. Jag var domare och önskade att jag kunnat blåsa av matchen en minut tidigare.....
Men Sander gjorde flera mål och spelade bra liksom alla andra i hans lag, väldigt jämnt lag denna gång och alla kämpade hela tiden.
Sen målade jag lister som, efter svordomar värre än efter utdragningar vid pokerborden, äntligen är på plats. Det är inte lätt att få till hörnen på snedtak, speciellt inte när man befinner sig 4m upp på en stege. Nu är de målade en gång iaf, får se om jag hinner en gång till innan rörmokaren dyker upp, sen blir golvet upptaget några dar.

Efter detta så började söndagens turneringar, från kl 18.00 och framåt.
Började med att bli utdragen 2ggr i $200K championship på Ongame. Ak mot A6, trots mina höjningar synade han in färgen. Sedan När jag var en aning kort såg jag floppen från stora mörken med T8, floppen kom Thög och jag tryckte in, men min motståndare lyckades få in sin hålstege.
Kort väntan tills veckopotten började, var med en halvtimme tills mitt överpar i kungar fick stryk av triss i knektar. Inte mycket att göra, vann förra veckan, först ut denna;-)
SM-kvalet på PAF var lite bittert. Blev rejält kort efter att ha börjat bra. Fick nämligen QQ mot Pokerpappa76, och återhöjde honom preflopp. Floppen kom knekthög. Betade igen, och fick syn, en försmädlig J på turn fick mig till sist att trycka in, men pokerpappa76 synade med AJ. Kort tryckte jag sedan in degen med en massa outs men ingen kom, och ute först av 5 spelare. Antagligen sista försöket att kvala till SM.
I Sverigerankingen och 500krs rullade det på, åkte lite för tidigt i Sverigerankingen efter att ha spelat hårt som jag brukar. Lyckades dock vinna 500krs, trevligt, trevligt:-) Åkte sen tidigt i 3 turneringar till med AA, KK, och en låg triss mot en högre triss. Gick däremot bra i Everest $50K men fick till slut ge mig på finalbordsbubblan;-) Irriterande med spel i 7h för att sedan åka innan fiunalbordet och de stora pengarna. Fick ett par andra ITM igår men somnade till sist vid fyratiden. Två dar kvar innan jag samlar ihop resultatet för augusti, vore skönt med någon klonk till.
Ongame är det nätverk där det går sämst, känns som att spela turneringar på det nätverket är en läcka. Ska göra ett nytt ryck där men sen får jag utvärdera vad det är som inte stämmer. Kan ju vara varians, men vi får se.


Kommentarer
★ Pokerpappa76

Hälsa Liv: Stort Grattis och mycket bra jobbat!

2010-08-31 kl. 22:24:53
★ rosjon

Livan tackar!

2010-08-31 kl. 22:50:39
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback