Trist...

2010-02-04 @ 21:53:03 | Allmänt
Hade sett fram emot att få åka på Paf Karibienkryssningen med Liv imorgon, men vår äldsta dotter är sjuk, förkyld med lite feber, men barnvakten hoppade av, vi kunde inte fixa ersättare och jag får åka själv. Får hoppas jag är kvar i turneringen riktigt länge annars blir det en lång kryssning. Fanns iofs chans till sidospel, får väl se om det är någon action, något måste man ju göra.
Gillar inte att åka själv men kan ju inte tacka nej til chansen att vinna 30 000kr, 25000kr eller 20000kr som är priserna för de tre första, dessutom så är det ett Paf Poker Challenge paket som bounty på Magdalena in de Betou. Lite deppigt att resa utan Liv dock. Typiskt.

Har inte gått jättebra i pokern men inte dåigt heller. I veckan blev det ett finalbord till på Betfair med en andraplats till sist, dock inte i deras 12k gtd utan i deras 3,2k gtd så enbart $670, men har en ganska bra rulle där nu.
Igår blev det en ITM på 6k gtd på Betfriends och dessutom startade Sverigerankingen igen, med lite nya regler. Onsdagar och fredagar 19.30 som speltid suger, får se om jag tänker vara lika seriös som förra året. Första turren hade iaf 229 deltagare och jag kom på 18:e plats efter att ha gått allin in med A4 efter att knappen standardraisat, han hade tyvärr KK och inget av essen dök upp. Nöjd med mitt spel dock och roligt att få spela med så stor startstack som 5000.
Idag så spelade jag ett kval till Paf Poker Challenge 3 paket garanterade vilket gav 1500 i övervärde på 30 startande. Jag åkte tyvärr som tolva. Hade KQ på BB 6000 i stacken och en kille i tidig pos lika stor stack (6 spelare på bordet) höjde standard till 750. Synade. Floppen 379rainbow. Checkade, han betade 2/3 pott och jag ställde. Han tänkte bra länge sedan synade han med 44.....ingen hjälp....bra syn, kanske var han committed, inte lätt att syna där med 44 iaf.
För att trösta mig själv för att jag blir tvungen att åka utan Liv ska jag köpa riktigt många flaskor bra champagne på taxfree iaf.
Suck....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback