Läckor och förberedelser

2010-06-20 @ 10:54:58 | Allmänt
En av mina värsta läckor är att när jag åkt ut ur en turnering vid 23.00 så kan jag inte låte bli att regga mig för " bara en turre till". Detta är väl inget problem om det inte vore för att vid 00.30 är det svårt att hålla ögonen öppna. Somnat till två turneringar denna vecka, chipleader i bägge, i den ena tog jag dock pris ändå, biljett 100K på Guts imorgon. Den andra har jag ingen aning om hur det gick i.
Har haft "ledigt" senaste dagarna, men det har varit en massa träffar med byggare, telefonsamtal och tvättande, städande och fixande.
Imorgon bär det av till Ystad på eftermiddagen, förhoppningsvis räcker två dagar för Signe att aklimatisera sig, för sedan den 24:e tidigt på morgonen så lyfter vi mot Vegas. Vi har börjat förbereda henne på att vi ska vara borta, och det låter som hon förstår, men vem vet vad som pågår i en snart 3-årings hjärna.
Pokermässigt går det som vanligt, oftast bra, 3:e plats i 500krs igår, men väldigt få deltagare, bara drygt 60 pers.
Var på gång även i Guts $7000 GTD Rebuy, låg i topp och plockar upp KK på lilla mörken. Alla lägger sig och jag minraisar chipleadern som sitter på stora mörken. Han synar och floppen kommer QT5. Jag betar ut och han synar, jag är nu i stort sett committed. Turn kommer 9 och jag betar ut igen, han ställer och jag måste syna. Han har naturligtvis fått in stegen. Nåja, inte mycket att göra, kanske försöka få till en checkraise allin på floppen, men det skulle antagligen inte ha lyckats.
Ikväll blir det nog mycket turneringar, första söndagen på Cakenätverket.

Kommentarer
★ Pokerproffset (Jossan)

Lycka till i Vegas! Hälsa syrrorna!

2010-06-25 kl. 08:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback