PAF Sviten Summer Cruise del 1

2010-06-05 @ 23:16:03 | Allmänt
Hemma igen efter ett kul dygn på sjön, rejält trött och sliten. Svårt att hålla ögenen öppna just nu. Ska försöka orka med ett första blogginlägg. Denna gång var första gången på länge jag inte ensam, eftersom en pokerpolare Noslen hängde med. Noslen skriver dagbok här, har som mål att dra in en miljon på ett år och spelar på heltid. Först var det tänkt att han enbart skulle spela cashgame men han köpte in sig på turneringen också.
Som vanligt hade jag kvalat dit och fick den nya Play Among Friends huvtröjan, drink- och matbiljetter vid incheckningen. Många kända ansikten på plats. Jorma med fru, som vanligt med en irish coffee i handen och Pilen80 som vann 6(Sex!) kryssningspaket. Satellitkungen! Nu vet de iaf vem som är MrSn0w på PAF, inte visste jag att det nicket gett upphov till så mycket upprörda känslor.Utdragningarnas konung (undrar om man kan byta nick på OnGame).
Började lugnt och försiktigt på samma bord som Pilen80. Målet var att få se så många floppar som möjligt billigt, men eftersom det blev lite väl mycket limpande ibland så tog jag chansen och höjde rejält med lovande händer som jag iofs inte hade haft något emot om de synade, men som jag lika gärna tog hem potten utan att se en flopp med. Hade KK två ggr under första två perioderna men ingen action. Pilen80 lyckades dock få AA 4 ggr under de 4 först perioderna, varvat med andra högklassiga händer. Han vann dock inte med alla så han hade ungefär dubbla startstacken när första bordet bröts och vi fick nya spelare till bordet.
En av dem var freddivlol som jag spelat mot i kvalen på PAF. Har även honom till viss del att tacka för tredjeplatsen på lucia kryssningen då han gjorde en monsterläggning(enligt honom själv vid tidpunkten) när jag reraisade honom med skräp efter att han höjt lite väl ofta. Hade själv som mest 18K (startstack 15 K) men den sjönk långsamt och när jag bytte bord efter 3,5h var mörkarna 800-400 och min stack var runt 12K. Hyfsade kort men dåliga floppar var huvudanledningen. Flyttade till Magdas bord och där fann en rejält stor stack medans de andra hade ungefär samma stackdjup som jag själv.
Denna hand utspelade sig direkt när jag satt mig ner vid bordet.Storstacken höjde till 1600 i tidig position och jag synade med QJoff. BB synade också och floppen kom QT8. Träff på damen och öppet stegdrag. Frustrerad efter sista timmens kortkallhet bestämde jag mig för att spela handen fullt ut. BB betar ut 1000, storstacken lägger och jag betar ut 3000. Då slänger BB in drygt 10K och jag börjar fundera på vad han kan ha. Ingen read på honom eftersom det är första handen. Bättre dam? Då har jag iaf outs. Kikar bort till cashgamebordet som precis dragit igång, det finns en plats ledig. Syn!
Tyvärr har BB J9 och jag drar halvdött......men blir mirakulöst räddad av en nia på rivern för split pott!
Magda spelar sedan en hand med AK mot AQ som hon förlorar och tappar ner till 1100. Hon lyckas dock bita sig kvar ändå.
Sitter nu och väntar på en hand. Mörkarna har precis gått upp till 600-1200 när jag, efter att mittpos höjt till 2700, tittar ner på AQ. Yes tänker jag, bara att ställa. Tyvärr har killen direkt efter mig hittat AK och synar. Ingen hjälp för mig och jag är ute. Precis lagom till att cashgamet är fullt. Noslen som tidigt tappat till halv startstack fortsatte att ånga på som tåget i turneringen och jag fick gå och vänta på en ledig plats.
Och till sist var det min tur.........
Läs mer om cashgame, second chans turren och annat i nästa blogg........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback