Lotteriinspektionen på besök

2010-05-26 @ 09:04:36 | Allmänt
Inte bara pokerklubben Krukan har fått besök av lotteriinspektionen, även jag har haft besök från deras nät på min blogg.
Installerade en statistiktjänst på bloggen. Jag ville ha reda på hur många det är som sammanlagt läser mina inlägg, men på köpet fick jag reda på lite till. Det visade sig att man får reda på vem som äger IP adresserna som besökt bloggen. Oftast är det ju en operatör, typ telia eller bredbandsbolaget, men två av ipadresserna hade andra, oväntade ägare.
Lotteriinspektionen har varit och läst på bloggen. Bra att de informerar sig tycker jag, och jag har inget att dölja, ju fler som läser desto roligare. Åtminstone så länge de kommer på besök utan polisen i släptåg.
Jag arrangerar ibland poker för vänner och bekanta i källaren, så det kanske är dags för en razzia;)

Varnar bara att det är ganska små fiskar där, inköpet till turneringen rör sig om mellan 100-200kr och när vi spelar cashgame (rött skynke för Lotteriinspektionen!) så är mörkarna blygsamma 1-2kr. Ring innan bara så lämnar jag källardörren öppen.
Att ge sig på pokerklubben Krukan är i min mening dumt och onödigt. Lotteriinspektionen har slösat med mina skattepengar totalt i onödan, något jag inte tolererar. Använd mina pengar till att jaga fortkörare, rattfyllon och andra brottslingar istälet för att försöka rädda spelmonopolet!
Den andra ipadressen ägdes av Svenska Spel, och även de är välkomna att läsa min blogg. Förhoppningsvis tog de åt sig av kritiken jag gett dem i mina tidigare inlägg. Min tidigare erfarenhet av dessa två myndigheter (statligt spelbolag får nog räknas dit) har inte varit så god.
Lotteriinspektionen höll under förberedelserna av stäminingen mot Svenska Spel, sin "partner" bakom ryggen. Jag ville veta om Lotteriinspektionen tittat på loggarna som Svenska spel hänvisade till när vi klagade på tidpunkten för krashen vid SvS SM Online 2008. Svaret jag fick visade klart och tydligt att Lotteriinspektionen inte inspekterade något själv utan nöjde sig helt och fullt med de "förklaringar" Svenska spel gav dem. En myndighet som har som uppgift att kontrollera att statens spelbolag sköter sig borde kanske inte godta deras förklaringar utan undersöka själva. Dåligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback