Svenska Spel, fristad för inkompetenta

2010-11-13 @ 17:54:20 | Allmänt

Ikväll tänkte Liv spela SM på SvS. Tydligen så är hennes spelgräns satt på 1000kr vilket gjorde att hon inte kunde anmäla sig, men det är väl bara att ändra tänker man. Men icke, det tar två dagar innan det uppdateras. Bra tänkt SvS, på det sättet stoppar ni mycket spelmissbruk. Det enda som händer är att man sätter spelgränserna löjligt högt för att slippa strulet. Samtidigt måste man kvävas av reklam för spelformer där man "med lite tur" skrapar fram 50 000kr i månaden i 25 år......

 Har ju haft med SvS att göra innan så vet man att de ofta inte tänker så långt, det var därför vi var tvungna att stämma dem för två år sen för att de skulle lyssna. Hoppas inte allting går åt pipan i år igen, vet inte om jag orkar köra samma race igen.


Kommentarer
★ Robert

men anmälan till sm har man ju kunnat göra i ett par månader nu,då räcker ju två dagar rätt så långt.

men det är väl en pokerspelare i ett nötskal,minns wsop förra året och 3000ca som skulle anmäla sej sista dagen..höhö

2010-11-13 kl. 21:32:10
★ rosjon

Finns ju en liten skillnad som du kanske missat. Man bör kunna anmäla sig till en turnering som har 10 000 i max antal spelare när det är två timmar kvar. Om man däremot har max antal på 2800 spelare och det två timmar innan är fullt då är det bara att köpa. Men att ha en fiktiv gräns för spelande som det tar två dar att uppdatera är bara idiotiskt. 25% av startfältet tillkom de sista två timmarna. Att anmäla sig för tidigt ställer nämligen till andra problem om det visar sig att man inte skulle kunna spela. Det som dessutom gör mig ännu mer irriterad är den uppenbara dubbelmoral där man vill försvåra spelandet för att verka som om man vill motverka spelberoende men samtidigt gör reklam för hur enkelt det är att vinna miljoner med "bara lite tur"

2010-11-14 kl. 10:48:19
http://rosjon.blogg.se/
★ Robert

Tänkte på det när jag hade skrivit att ni är tre barnsföräldrar.Det enda man kan räkna med då det är väl att man inte kan räkna med något då=)=)

Ja deras dubbelmoral är ju vida känt med Jack vegas o annan skit.

2010-11-14 kl. 18:18:38
★ Fredrik

Du tycker alltså att det är rimligt att en gräns alltid skall kunna ändras med omedelbar verkan. Va där då vitsen med gränsen? Då behöver man ju inte sätta gränser om de kan ändras så fort man slår i den. Hur kan det bli SS fel att Liv har satt en gräns som inte tillåter ett inköp till SM. Uppenbarligen har hon ju valt gränsen själv. Planering!

2010-11-18 kl. 19:36:09
★ rosjon

Om man satt gränsen ett år innan, aldrig spelar på högre nivåer än att de räcker och sen vill spela SM så måste man alltså vara ut minst tre dagar innan. Nej, min vän det duger inte. Hade förstått det om man hade maxat sin gräns och sedan vill höja den, men inte när man ligger långt under sin gräns och sen vill göra ett stort inköp.

Konsekvensen av dessa egensatta gränser som är svåra att ändra blir att man som jag sätter dem på så stora belopp att man rimligtvis aldrig lär stoppas av dem. Vilket Liv också gjorde för ett drygt år sen. Hon räknade dock inte med att vilja spela SM då....spela roll nu är gränsen höjd så lär aldrig hända igen. Borde kanske vara frivilligt om man vill ha en gräns eller ej....

2010-11-21 kl. 14:54:19
http://rosjon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback