32off

2010-10-26 @ 20:52:04 | Allmänt

Igår kväll blev det en tur till en klubb på söder för att spela deras Måndagslaxen, inköp 1100kr med 20k i startstack. Käkade hemma innan men när jag kom dit satt det några som käkade där och det såg otroligt gott ut, nästa gång får jag äta där istället. Träffade på Ola som åkte på 15:e plats i Swedish Open i helgen, 12 ITM så det var irriterande, men Ola var riktigt taggad efter att ha gjort en bra turnering.  Blev presenterad av Ola för Anders som det skulle visa sig sitta i position på mig under den första perioden.

20 minuters perioder och vi startade på 25-50.  Vid mitt bord fanns en del som jag kände ingen men inte känner, som jag spelat med tidigare på kryssningar , casinot och på de olika klubbarna.  Izak och Bison, Anders och en kille till som satt direkt efter Anders som jag kände igen men inte vet namnet på. Izak körde en ganska aggressiv stil och reraisade gärna preflop. Inblandad i många potter. Bison spelade många potter men körde mer passivt pre och desto aggressivare postflop. Anders satte genast igång och raisade så fort jag höjde. Var överlag inte lätt att få se en flopp där inte alla var med. Fick pocket sexor , höjde, bara höga kort och checkad eftersom det var tre till med, och fick lägga mot bet. Såg ett par floppar till med suited connectors men ingen träff på floppen. Sen fick jag AK UTG+1 efter att UTG limpat, höjde upp till 225, fick syn av 3 st. Floppen kom ATT, så jag betade ut 700 och fick syn bara av Izak. Checkade turn för att hålla potten låg, han betade då 2k, jag synade. Checkade rivern med planen att syna, och han betade 4k, som jag synade. Han hade KT för floppad triss.  Borde kanske ha lagt mig på rivern då jag var nästan övertygad om att han hade T, men han hade visat bluff på liknande händer innan så AK var lite för bra för att lägga. 12500 kvar av startstack. Fick AK varvet efter också på UTG+1 och höjde upp. Fick tre syn, K på floppen, jag betade och alla la sig. Fick sedan inga bra kort, men det var mycket action på bordet, så jag höll mig lugn till strax innan första paus som var efter 1 timme.

Satt på lilla mörken, och 4 stycken inklusive Izak limpade in så jag synade med 63. Floppen kom 863, jag checkade eftersom jag var tvärsäker på att någon skulle beta. Mycket riktigt, en kille betar 700, Izak synar och jag reraisar då till 2500. Första betaren lägger sig men Izak synar. Nästa kort är en K och jag betar 5000 och Izak tvekar länge men synar sen.  Sista kort en 7:a och jag går allin. Izak funderar ganska länge men synar till sist med 75off.  29K efter första paus;)

Efter pausen bryts bordet direkt och jag byter bord där jag får QT i mitten position och betar 500, en kille raisar till 1700 och han får sedan 3 syn, och jag är då tvungen att syna. Floppen kommer 873 och jag checkar men rena rama fyrverkeriet bryter ut, en raisar, nästa som är short går allin och tredje man synar precis som första betaren. De checkar turn och tredje man betar sedan river. Lilla stacken har triss, tredje man har par i 7:or.

Direkt efter denna hand blir jag flyttade till ett nytt bord där jag återigen får AK och reraisar två andra som höjt till 600 till 2500. Får syn av bägge. Floppen kommer dam hög, jag betar ut 6K och lägger sig en av killarna. Turn T, checkar bägge, river blank, jag checkar och han med. Han visar par i fyror. Jag hade lagt dem på floppen, men det gick ju bra för honom.  Satt sedan kvar ett tag medan Bison fick fyrtal i A och fyrdubblade upp till startstack igen, innan det var dags att byta bord igen. Kom nu till Olas bord och vad ska jag säga, Ola träffade med alla kort han spelade och fick bra kort dessutom. Han gjorde dessutom ett par bra syner. Satt och väntade ett tag tills jag fick T6 i klöver i mitten position och höjde upp eftersom jag inte hade spelat en enda hand sen jag kom till bordet. Fick två syn. Floppen kom K hög med en 6:a, jag betade ut och fick två fold. Tre fyra händer senare var det dags att bryta bordet igen och sista handen betade jag igen med skräp missade floppen men tog hem potten på floppen iaf med ett c-bet. De flesta verkade mest vilja skynda sig till nästa bord så det var bra läge. Så kom till nästa bord med 26K. Där satt Legato med en liten stack 8-9K och han ställde efter knappt ett varv och jag synade med par i åttor. Han visade AK och floppen kom med AQJ, turn K och en trevlig T på rivern för splitJ

Sen fortsatte han att ställa och dubblade upp och klarade sig över nästa paus. Sen tog det stopp för honom. Kommer dock inte ihåg hur han åkte. Själv hade jag försökt ta hem några potter men fick inga kort, höjde 2,5 gg mörken men fick genast omslag all in från en kortis med 12,5K, och var tvungen att lägga skräpet . Nu började jag bli ganska kort och hade 11BB när följande hand utspelade sig, tror Ola hade kommit till mitt bord då med en jättestack.

En man, som höjt flera ggr i rad till 5K när mörkarna var 800-1600 och varje gång visat monsterhänder, limpade in UTG+1. Han fick en syn och jag satt på lilla mörken.  Eftersom det varit min plan att ställa så fort jag fick några limpare innan jag blev allt för kort, så gjorde jag just det utan att se på korten. Ställde med 18500 och UTG+1 synade men andra killen la sig. Nu blev det intressant att se vad jag hadeJ Jag hade naturligtvis nöthanden 32offL. Men UTG+1 hade synat med AT, tveksam syn eftersom det var en ganska stor del av hans stack. Direkt på floppen kom en trea och jag undvek alla tior och ess på turn och river. Easy game;) 38K nu.  Mycket diskussioner om ställ med 32off på bordet ;) Mörkarna var nu höga med ante och jag ville inte vänta för länge.

Så när det kommit tre nya till bordet och jag tittade ner på 77 ställde jag igen, mörkarna var 1200-2400 ante 200. Fick fold, men direkt alla lagt sig fick de nya reda på att ”han brukar ställa med 32off”;) Bra image att ha.
Gjorde ett ställ till några händer senare och fick fold igen efter att en kille höjt till 6k. Höll mig flytande iaf och ställde några ggr till, när jag bara låtsades titta på korten. Lättare att ställa då, om man redan bestämt sig, annars är det lätt att man ångrar sig om man ser 32off;)

Efter nästa paus var mörkarna 2k-4k, 500 i ante. 16 stycken kvar och en ganska aggro kille som kommit till bordet med storstack men nu var nere på 48K ställde, jag hade JJ och gick också all-in, han täckte mig. Han hade AJ, vilket gav mig en bra chans att dubbla upp och komma med i matchen om finalbordet,  men det kom ett A direkt på floppen. Så det blev att åka hem strax efter 01.00, ta ett par mackor och krypa till sängs. Trött i morse men det var det värt. Som alltid när man spelar live så är det riktigt kul. Ola vann, fick jag läsa på facebook idag, Esa som jag spelat med innan på klubben och i donkr live kom trea, grattis bägge två. Nästa gång är det min tur......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback