Hemma igen

2010-09-13 @ 10:52:59 | Allmänt
Otroligt skönt att vara hemma igen även om resan till Nice var lyckad. Helt slut, trots att jag inte tycker att jag borde vara det. Fick äntligen träffa barnen igen och prata lite med Liv, sen fick jag en timmes sömn (tack Liv!) innan det var dags att lägga Signe och börja spela söndagsturneringarna. Höll igen lite med antalet turneringar då många av de jag spelar börjar samtidigt och det är svårt att få bra överblick på en 13 tums skärm när man spelar 10 bord samtidigt. Började bra i 200K Championship men åkte till sist på en coinflip. Veckopotten började också bra, samma sak med en annan 10K turnering som startade vid 20.00, det gick överlag mycket bra vilket betydde att jag efter 3 timmars spelande fortfarande hade 6 bord uppe. Funderade på att starta upp fler då men valde att avstå. Blev finalbord till sist i Veckopotten och slutligen en vinst, andra på kort tid. Trevligt även om deltagarantalet var litet denna gång. Låg även bra till i Sverigerankingen men lyckades med ett riktigt dåligt spel och åkte på 26 plats till sist, irriterande att det berodde på att tålamodet tröt:-( Samma sak i Everest 50K, spelade bra och försiktigt, och sen på två händer var jag ute. Mycket mer tålamod krävs där, även om jag var extremt kortkall. Tog mig iaf HU i 10K turneringen med en gigantiskt chiplead, men lyckades ändå förlora och fick nöja mig med en andraplats. Summa summarum, en bra turneringssöndag, var klar runt 03.00 och det blev ett bra plus.
Måste jobba mer på tålamodet i de större turneringarna med långsammare struktur, men det blir bättre och bättre. 13 dagar in på månaden ser denna månad ut att kunna överträffa den förra, det känns också bra.
Liv lämnade barnen imorse och jag fick sovmorgon, vilket verkligen behövdes. Resten av dagen går åt till huset och sedan till barnen. Liv ska träffa Paf-gänget och Magdalena ikväll för lite coaching, ska bli spännande att höra hur det var.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback