Syndiga Mölle

2011-07-14 @ 17:52:06 | Allmänt
Sitter här i stugan vi hyrt utanför Mölle och surfar runt lite på nätet, läser rapporter från WSOP och är avundsjuk på de som det går bra för. Utanför har det spöregnat hela dagen, men vi hann med ett besök till Kullens fyr och sedan blev det ett besök i Höganäs, knappt en mil härifrån. Där inhandlades äntligen en ny servis för de pengar vi fick i bröllopspresent, tack farbror,kusinerna och mamma och pappa.

http://www.rorstrand.se/index.php/produkter/porslinsserier/mon-amie-serien

Igår var det match i VM och TOPP100 på SvS samtidigt, och vet inte vad som var mest irriterande matchen eller turneringen. Trots att min värste konkurrent GoBaLi gjorde en sitout, slog jag honom endast med ett par placeringar.

Trots halvtaskigt väder har vi haft kul här i nordvästra skåne, 4 vuxna och 6 barn, ett kaos som uppskattas av barnen och ibland även av oss vuxna. Visst är det skönt med lugn och ro, men det är ganska tråkigt i längden.
På nätterna så kollar jag och Liv på "Forbrydelsen", ett eller två avsnitt per natt. När hon sen kroknar så blir det cashgame och bloggläsande.

Har kommit till juni 2009 på Mattias "Pokerstar" Anderssons blogg, otroligt kul läsning om hans andra år i WSOP (aldrig har väl någon förlagt så många olika saker på så många olika ställen och sedan otroligt nog fått tillbaks dem):
http://vegas2008.blogg.se/2009/june/
Har skrivit det förr, har ni missat hans blogg så läs den från början, otroligt intressant och rolig läsning. Förhoppningsvis ställer han upp som reseledare nästa år i Las Vegas då det förhoppningsvis blir en resa för både "Highrollers och (S)lowrollers", missa inte den. Be honom inte ta ansvar för pengar, pass, kort eller biljetter bara.

Ikväll börjar annars kvalet till nästa PAF-kryssning 3-4 september, får se om jag hinner spela ikväll, men jag eller Liv (eller båda) ska försöka åka med. Ett förslag till arrangörerna: Skaffa en mobilterminal för registrering av korttransaktioner så att det inte krävs kontanter för att få tag i pokermarker för cashgamet. Då kanske man kan locka en del nya spelare som inte åkt på kryssningen för att spela poker. Annonsera pokern i högtalarna och ställ Magda i ett hörn där hon håller pokerskola för de oinvigda.
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback