En timme extra....

2011-10-30 @ 09:20:30 | Allmänt
....låter ju skönt för de allra flesta. För barnfamiljer betyder det bara att man går upp klockan 07.00 istället för 08.00. Nu låter jag kanske lite anti, och visst det är inget kul att gå upp tidigt om man som jag är nattmänniska och helst är uppe till det ljusnar och sedan sover. Men det är samtidigt mysigt att väckas av barn som är glada och pigga och bara vill gå upp och leka. Har man lite tur kan man dessutom komma undan med att få ligga i soffan under en varm filt och bli ompysslad av minstingen som leker dagis.

Igår kväll följde jag rapporterna från finnkampen och som vanligt är det lilla man får intressant, men man önskar man kunde få så mycket mer. Jag är av den typen att jag gärna ser på livesändningar från EPT och WSOP utan att man ser hålkorten, vilket många anser vara tråkigare att titta på än att titta på när färg torkar.
Tyvärr åkte det svenska hoppet Benny Hagberg ut alldeles för tidigt på en riktigt cooler, vissa händer spelar sig själv och då vill man inte springa in i AA.

Lite länkar till rapporteringen där man kan följa finalbordet som startar kl 12.00 lokal tid idag:

http://www.pokerfinnkampen.com/blog/, riktigt bra sajt förresten en sådan borde alla turneringar ha, perfekt att följa chipcounten där, förstår att det inte kan vara lätt att hålla allt uppdaterat i realtid, men det är en bra idé som är ganska bra implementerad. Där finns en affärsidé där nånstans med så många olika småturneringar som behöver uppföljning ute i europa.

http://blog.paf.com/poker/sv/ Pafs blogg om turneringen.

http://sv.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=10965 Pokerstrategy's Live Ticker (coolare namn på tråd dedikerad till pokerfinnkampen)

Och här är lite bloggar från finnkampen:

http://www.firstpoker.se/default.asp?id=5453&sida=1246 Pokerpappan76

http://blogg.aftonbladet.se/pokermamman Pokermammans blogg

Där kan man hitta en bild på en glad Liv, hon tog säkerligen sitt uttåg ur turneringen mycket bättre än jag gjorde, jag gissar för att mina förväntningar är så höga, att det gör extra ont när de krossas. Jag höll faktiskt Liv som en av favoriterna i turneringen. Jag vet att jag inte är objektiv, men jag vet också vad som döljs bakom hennes till synes tighta image.Dan Glimne som är på finalbordet lär även han komma med lite bloggar på något eller några av de ställen han bloggar på:

http://pin.pokerstrategy.com/categories/dan-glimne

http://blogg.aftonbladet.se/pokerblogg

http://se.unibet.com/poker/blog/dan-glimnes-pokerblogg-1.16424Benny Hagberg, gick som vanligt djupt, en 11:e plats igår, förr eller senare lär han klonka hem något, han är ju med nästan överallt. En intervju är  utlovad på http://pokerskull.com

Igår så bestämde sig mina barn för att köra Halloween, en dag tidigt, men är det någon gång det finns godis i svenska hem så är det på lördagar. Sander fick stanna hemma eftersom han hade en aning feber, men de två tjejerna drog runt med ett helt gäng i kvarteren till långt in på kvällen.Själv tog jag ett par oinspirerade skott på SvS turneringingsutbud. Det gick precis som jag förtjänade, inte ens min legendariska tur kunde hjälpa mig i längden, så ska man inte göra om man vill behålla första platsen i Total Profit. Ikväll blir det förhoppningsvis annat fokus, och då har vi dessutom hunnit med en tur med hela släkten till biografen i Sickla, 10 biljetter till smurfarna inhandlade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback