APokerLeague.com - FFS!

2012-04-01 @ 16:30:04 | Allmänt
Trött och med lite huvudvärk begav jag mig iväg för att kolla in "Katshing" Bodinghs framfart i main event. Väl på Fox Poker Club pratade jag med personalen och hörde efter om det fanns fler pokerturneringar på gång i stan och det fanns en som startade kl 13.00 på "The Mint", en tvådagarsturnering som kostade 150+15, så jag lämnade "Katshing" åt sitt öde och drog iväg med Taxi dit. Trevligt Casino om än lite trångt, 8 bord, 60 startande på denna dag 1B, 60 st hade spelat dagen innan och 20 var vidare till dag 2.

Det startade bra, bluffade hem första potten genom ihärdigt bettande, drog in tvåpar andra potten och nu hade det gått 3 perioder och JojjeBretti hade också hittat dit. Lugnt och fint tänkte jag och jag spelade bara då jag trodde jag hade bra läge eller bra kort. Fem händer in på period 4 så limpar två spelare in, en kille raisar till 1500och jag slår om till 4500 ( har väl kanse 24500 vid det laget) med KK. Han går allin och jag hinner tänka att han har AA innan jag synar, men det spelar liksom ingen roll, jag lägger aldrig KK preflop. Visst har han AA och han lämnar mig med 3000 kvar i marker.

Några händer senare så lägger sig alla till mig på lilla mörken, jag har K5 och jag höjer upp till 400, funderar på att ställa pre, men väljer att gambla lite för att kunna tjäna lite extra. Han synar, floppen kommer KTT, jag ställer han synar med JT, FFS!

Lämnar Jojje som har 40K och beger mig till Fox igen för att heja på Katshing som haft oturen att dubbla upp en moståndare precis och har nu bara 65K kvar. Tydligen har Jojje åkt ur The Mint-turren också medans jag satt i taxin,  och Katshing bustar några händer senare med AQ mot 99. Enkelt beslut, dåligt resultat, inte vår pokerhelg.

Så jag och Bodingh tar en öl med Tim, en pokerbekant till Bodingh, och sen drar vi ut på stan i jakt på presenter till barn och fruar. Bodingh har skadat knät och hoppar fram lätt haltande, men vi hinner med en hel del affärer innan vi ger upp. Roligast är när expediterna försöker hitta kläder som passar Bodingh, det mesta ser smått ut på en man som har 52 i skostrolek och är 2.03. Ett besök på Hamleys hinns också med, en bra leksaksaffär, med bl.a. en Harry Potter hörna som skulle få mina barn att hoppa av lycka. Man kan t.ex. köpa Kvastar och trollstavar, men av rädsla för att köpa fel så köper jag inget, men ett återbesök med barnen måste bli av snart.Får lite shoppat i varje fall och ringer sedan hem för att höra hur familjen har det samtidigt som vi fastnar mitt i en lesbisk demonstration på Charing Cross Road, "The Dyke March"


På kvällen blir det god mat på restaurang och några öl och kortspel på en bar med Helen Mirren som bordsgranne (jag mötte Lassie-varning, jag vet)

Stupade i säng när vi kom hem, började bläddra bland kanalerna på TV:n men somnade mitt i.

Idag har det mest handlat om shopping och mat, drog till Camden Market och tog lite god mat bland stånden och shoppade presenter, otroligt häftig marknad med allt, till och med kokosnötter, nöten helt enkeltIkväll blir det nytt restaurangbesök, något indiskt, sen blir det söndagsgrind på hotellet, ska åtminstone spela APokerLeague och PAF Goldrush, sen får vi se vad det blir för annat, beror på när vi är tillbaka på hotellet efter maten och hur uppkopplingen mår.

Återigen lite reklam, inte för att jag är köpt, jag är varken sponsrad eller mutad, utan för att jag tycker det är bra värde för en pokerspelare för lagom mycket pengar. Spela APL#1 på Nordic Bet el. Triobet ,ligger under Scheduled Tournaments - Private - lösenord apl2012 (på Nordic iaf), det är ny månad, ny rankingserie, nytt addat paket att vinna. Sen kan man anmäla sig på apokerleague.com så är man med i serien. Ju fler vi är desto större motiv finns det för mer övervärde och nu har jag ju testat på en resa och det är riktigt kul att få resa med likasinnade.

PAF Goldrush vet jag inte om jag behöver pusha för mer, det har blivit en stor succe, många spelare och värdet växer, även om det blir svårare med större fält. Jag har aldrig haft någon framgång i den serien känns det som, nära men inte tillräckligt, men skam den som ger sig.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback