Chicago och kryssningskval

2012-04-04 @ 09:22:25 | Allmänt
Måndagen i London spenderades till fots, gick en lång promenad med Frisk och Jojje förbi bl.a London Eye och Big Ben, sen var det en timmes bläddrande i böcker på Foyles, min favoritbokhandel. Här köpte jag massor av databöcker på 90-talet, innan det blev vanligt att handla på nätet. Den här gången blev det Victoria Corens memoarer, kul att läsa om Londons pokervärld när man precis varit där. Upptäckte sedan att det var dåligt med batteri i telefonen och satte mig på en pub med en Guiness för att i lugn och ro ladda både mobilens och mina batterier.

Lagom tills jag druckit upp min öl ringde hörde de andra av sig, planen var att besöka en av Londons bästa indier och maten var verkligen bra där, även om Jojje inte gillade servicen. Blev dessutom Chicago i väntan på maten precis som det blev kvällen innan då jag multitablade online samtidigt. Vann mest på Chicagon då också, och det här partiet avgjordes inte förrän en halvtimme in på tågresan till Stanstedt, då jag fick trippelt betalt av Bodingh, trevligt, men tyvärr tog nästa parti bara 10 min innan jag fick betala tillbaks 2/3. Nåja, bästa plusset på resan iaf, trots alla minus poäng på grund av ologiska och hemmasnickrade regler. Kul resa, men som alltid är det skönt att komma hem igen.

Igår kväll så var det 2nd chance i APL, en sista chans att ta sig till månadsfinalen, men det gick inte. Som tur var så startade samtidigt PAFs första kval till kryssningen och min vana trogen vann jag första kvalet och tog hem ett kryssningspaket till den 12 maj.

https://www.paf.com/poker/news.html?id=Galaxy_Poker_Cruise.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback