Väntan och längtan

2012-06-15 @ 10:05:05 | Allmänt
Jag väntar oroligt på att Sverige-England matchen ska börja, jag väntar förväntansfullt på att Liv ska komma hem så jag kan berätta vad mer för idéer jag kommit på under dagen om vad vi ska göra i sommar. Jag väntar och förbereder mig på resan till Californien efter midsommar. Köpte en bok igår, Lonely Planets "Coastal California" med en massa tips, och det gör att man slutar vänta och börjar längta.

Ska bli kul att upptäcka San Diego tillsammans med grannfamiljen, förhoppningsvis ska vi lyxa till det i Las Vegas och bo på ett hotell med rolig pool för ungarna, just nu lutar det åt Mandalay Bay som ska ha både en Lazy River, och vågpool, men det kanske finns bättre? Flamingo var ju ok, med sin vattenrushkana, och Nugget med sin fisktank och kana genom akvariet. Någon som vet nåt annat hotell med lite mer än bara en fyrkantig pool?

En WSOP turnering blir det, det går en som jag tror passar den 2:a juli, sen får vi se hur det blir, kanske kan det bli en deepstack också eller så blir det bara lite cashgame. Hoppas väl också att Liv ska vilja spela nån turnering, så kan jag och barnen göra en egen utflykt. Lite god mat och förhoppningsvis en bra show, det känns som det är dags att introducera Cirque de Soleil för ungarna, eller kanske se en trollerishow, det borde funka så länge det inte är så mycket prat på engelska.

Jag hoppas sen kunna blanda det billiga med det dyra under vår resa längs Pacific Highway, och har fått en del tips på boende via boken, men om någon har något smultronställe längs kusten så är alla rekommendationer välkomna. Vi kommer antagligen inte att boka så mycket i förväg, vi tar det som det kommer, vilket kanske leder till några besvikelser men förhoppningsvis mest oväntade roliga upplevelser.

Väntar på att få träffa Mattias igen i Las Vegas, och se vad han tänker hitta på med FagbetTV, kan bli hur kul som helst, en liten motvikt mot SvS PokerStudion som kör igång den 17 juni. Förhoppningsvis så är även Andy "J2" där, cashgame med honom igen vore kul, tyvärr har O´Shea stängt så vi får hitta något annat favoritställe.

Undrar om Dilba ska till Las Vegas? Förra gången hon bloggade på Pokerlistings.se så fick hon spela Main Event på deras bekostnad, men när det uppenbarligen inte skulle bli en ny resa året efter så tappade hon lusten att blogga. Nu är hon tillbaka på samma sida, man undrar om det är en ny Vegas-resa på gång? Inte utan att man blir lite avis, för inte hade man själv tackat nej till ett inköp i Main som ersättning för att blogga lite. Nu får man hoppas på kval eller en stor klonk, för annars är det ett för stort inköp för min rulle.

Drygt 40 spelare kommer att spela One drop-truneringen med $1 000 000 i inköp, den går samtidigt som vi är i Vegas och jag hoppas kunna smuggla in barnen i Amazon Room bara några minuter för att de ska få uppleva känslan av att stå i ett hav av pokerspelare och höra markerna klappra. Man kan ju undra vad de annars har för inre bild av hur det är när mamma och pappa åker iväg och spelar poker? Inte för att jag tror att de kommer att förstå, bara för att de varit där, men kanske kan de tänka tillbaka på det nästa gång vi är borta.
Mattias är ju expert på att ta sig in där han inte har rätt att vara, så jag får hoppas på hjälp och några skruvade idéer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback