Så onödigt

2012-05-21 @ 22:37:21 | Allmänt
Blir fortfarande irriterad på mig själv när jag tänker på det och kunde knappt somna i morse.
Jag hade i princip ett live-SM inköp på Casino Cosmopol som i en liten ask, men istället för att som chipleader med 6 st kvar, 4 får inköp, spela lugnt och försiktigt, så ger jag i prinicp bort pengarna och åker som sjätte man. Tiltade totalt efter det och var ute ur resten av turrarna efter knappa 10 min. Borde verkligen inte bry mig, men blev verkligen sjukt irriterad på mig själv. Men tvärtemot de hoppfulla i riggtråden på SvS och de övertygade riggevangelisterna på i Svenska Spels sajt tråd på pokerforum.nu så skyller jag inte på någon övernaturlig rigg, jag har verkligen bara mig själv att skylla.

En typisk riggeveangelist, en sorts riggens jehovas vittne, skulle antagligen reggat sig på pf.nu sig för några månader sen, spelat på en sajt och sedan blivit utdragen av ett fyrtal, och därefter, alltså efter en hand, blivit helt övertygad om att sajten var riggad, och att den dessuotm har just  honom som måltavla. Att det är han själv som är dåligt rustad att tåla utdragningar föresvävar honom aldrig. Det verkar vara ovanligt många riggens vittnen på Svenska Spel och bara det är ju en bra anledningar att spela just där.

"Det blåser på månen" har nu recsenserats av SvD och DN och det blev bra kritik, så skynda er att skaffa biljetter innan de tar slut, fler och fler föreställningar är redan slutsålda och många har bara ett fåtal platser kvar. Läs mer här:
Kollektiv insats lyser av spelglädje

”Det blåser på månen” på Enskedespelet, Margaretaparken, Stockholm

Kommentarer
★ LittleZcam

Här är mitt värsta exempel på att inte sitta still i båten i kvar. Det lyckades till och med bli en forumsnackis =)

http://www.pocketfives.com/f7/folding-aa-satellite-377853/

2012-05-23 kl. 08:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback