Konstigt

2012-11-10 @ 12:06:00 | Allmänt
 
Förra veckan var konstig, tre dagar jobbade jag hemifrån, hade ont i vänstersidan och hade svårt att sitta upp längre stunder, så jag låg ner och programmerade. Frustrerande att inte komma vidare med vissa ärende då man måste invänta besked, men det fanns annat att göra.
 
Fredagen var alltså lite ovanlig från början och på eftermiddagen så ringde de dessutom från dagis och det visade sig att Signe mått illa på utflykten och nu befann sig i en park, nykräkt. Så jag begav mig till dagis, och sen till parken och hämtade hem henne. Hon var redan då lite piggare, och jag ringde sedan till Sanders fritids för att be dem be honom gå hem. När han inte dykt upp på 25 minuter, så kom Siri hem och jag lämnade Signe med henne och begav mig till Fritids. Sander var som tur var kvar, de hade glömt säga till honom bara, skönt då man ju är lite på spänn i och med händelserna i Göteborg.
 
När jag sen kom hem hade checkpush släppt veckans podcast:
http://checkpush.com/2012/11/09/avsnitt-13-naglar-bacon/
 
Ett inte speciellt minnesvärt avsnitt, bäst var det nya introt. Annars var det mest gamla historier vi hört innan om nagelklippning vid bordet, $10k bord i Las Vegas och Östensson hade dessutom glömt att han spelade SM på CC.
 
Bacon spelad en roll i avsnittet och som av en händelse senare på kvällen såg jag det här på twitter:
En kompis till dybban hade tatuerat indetta för 4500 + tatueringskostnad, något jag själv inte gjort för under 12 mille, konstigt. Speciellt om han var nykter, Tree Haves gjorde iaf under inflytande av rusdrycker. Dessutom en ganska kass tatuerare verkar det som.....
 
Kollade sedan in nya "Dybban flyttar in"-avsnittet med Hellman. Godkänt om än inte mer:
http://youtu.be/iNIKUlvNK7s
 
Ikväll är det sjukortsstötpoker, sidoevent i Svenska Spels SM, jag har kvalat men vet inte om det går att spela då det är gåsmiddag hos Livs mamma. Får se om jag kan smita undan de 30 minuter det tar mig att busta den.
 
Läste en i krönika i DN om gamla stockholmskummunalpolitiker som behåller sin pension istället för att räkna ner den genom att starta bolag och bara ge utdelning, ingen lön som då skulle räkna ner pensionen. Annika Billström (S) och Kristina Axén Olin(M) plockar ut 600k i pension, men tycker att det är rätt att samtidigt vinstutdela 300k från sina bolag. Och sådana svin har fått sitta som kommunalråd och leda Sveriges största kommun. Ingen heder och moral  i kroppen uppenbarligen.
 
Pokerlistings hade inte ens lyckats få ut en lista, och la istället ut tecknade serier med lätt pokeranknytning. Så ska väl inte en riktig fredag vara.
 
 
 
 
 

Kommentarer
★ dybban

Vi funderade på att samla ihop 10 millar till dig. Men ångrade oss i sista stund. =)

Och lite mer cred tycker jag vi är värda för Hellman-avsnittet. Missade du call-dansen?! ;)

2012-11-10 kl. 15:33:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback