Cocosbollar

2012-10-21 @ 11:50:41 | Allmänt
Att sälja cocosbollar till mig är inte svårt. Det får det mig att minnas besök på skurups marknad då man köpte gräddbullar (hette så på skånska då) och de är ju ganska goda. När det sedan är en ung kille som en lördag kväll springer runt i regnet, dyblöt, för att få ihop pengar till basketlagets resa till Frankrike, så tar jag två kartonger. Dörrförsäljare har i vanliga fall inte en suck hos mig, men när det är idrottslag eller klasser som går runt och säljer är jag ett lätt offer, spelar ingen roll om det är salami, tulpaner eller cocosbollar.
 
 
Checkpush.coms senaste avsnitt har släppts och Östensson och Linde är tillbaka i gammal god stil. Kul att höra de båda prata stockholmska. En annan höjdare är när Linde kallar dybban för "nån form av pokerspelare", den kan jag leva på ganska länge;)
Däremot tror jag att enda sättet att få ihop tillräckligt med pengar i insamlingen "Ship it to rosjon" är att investera de hittills insamlade 200 kronorna i cocosbollar och ge sig ut att knacka dörr.
 
http://checkpush.com/2012/10/19/avsnitt-11-arge-parterapeuten/
 
 Resultatet av årets sponsing av P03:6 Enskede IK syns nedan, väl investerade pengar då laget redan tagit sin första cupseger.
 
 
 I brist på ett nytt avsnitt av dybban flyttar in var jag tvungen att leta upp någon annan form av pokerserie, och den här är en av de bättre, med en av mina absoluta favoriter på pokerstars "taknapotin" alias Jason Sommerville och hur han tränar en av WSOP main-finalbordsspelarna. 3 delar hittills, och avsnitten har levererats i snabb följd. Öka takten dybban!
 
 http://www.youtube.com/playlist?list=PLham2Zudq-cblHeq5xCd9EYDidngCCYHB&feature=plcp
 
Ytterligare två bloggare har inte levererat senaste veckan, knappt den senaste månaden.
Lisa Odebäck har enligt facebook funnit kärleken och det inspirerar väl kanske inte till några blogginlägg. Grattis till henne och otur för oss andra.
Mattias "Pokerstar" Andersson håller oss på halster med sina cliffhangers, men nu börjar vi bli rejält vidbrända. Var tog du vägen och när är premiären i Veberöd?
 
Annars är det bara en vecka kvar till starten av Svenska Pokerförbundets SM på Pokerstars. Jag kommer att försöka spela så många events som möjligt, och jag hoppas på ett högt deltagande.  Att det nu finns en leaderboard med priser gör inte värdet sämre.
http://www.svenskapokerforbundet.se/poker-sm-online-leaderboard-vinn-ett-paket-till-sm-live/
 
En annan diskussion är om styrelsemedlemmar i SvePof bör deltaga i SM. Jag tror iofs att risken för att en riktig jävsituation ska uppstå är liten men visst skulle det se bättre ut om de inte deltog. Det är dock inte stor fråga för min del, även om jag håller med Lina i princip.
http://www.svenskapokerforbundet.se/per-capsulam-om-styrelsens-deltagande-i-live-sm-eventen/

Kommentarer
★ dybban

"Nån form av pokerspelare." Det är det finaste någon har kallat mig, någonsin. ;)

2012-10-29 kl. 03:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback