Höstrusket

2012-10-15 @ 04:52:50 | Allmänt
Efter Höstgaloppen var det dags för Höstrusket. Upp kl 07.00 för samling kl.08.00. Nitton killar med föräldrar samlades och åkte till Ängby IP för att spela den första sjumannacup för första gången. Hittills har det bara varit femmanna-spel, men från och med nästa säsong så är det sjumanna som gäller och de flesta lagen i ålderskullen har börjat testa att spela sjumanna redan nu.
 
Det började helt klart bedrövligt med förlust med 6-1 mot Ekerö, blev lite bättre med en knapp förlust mot Sollentuna, 3-2 och till sist var det riktigt bra spel mot älta, men ändå förlust med 2-1. Förväntningarna inför B-slutspelet och kvartsfinalen mot Ekerö var inte höga, men nu hade killarna förstått skillnaden mellan liten och stor plan, började springa mer och passningspelet började fungera bättre. Det, och med en fantastisk målvakt, Ferre, så lyckades de ta sig till förlängning, med Golden Goal. Inget mål och kvartsfinalen fick avgöras på straffar.
 
Tack vare två fantastiska räddningar av Ferre, så gick Enskede vidare till semifinal. Väl där så blev det överlägsna promenadsegrar mot Sollentuna och sen Bromma i finalen och vi kunde alla fira pojkarnas första pokal.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback