Istanbul och sponsring

2012-10-07 @ 22:38:00 | Allmänt
 
 
Jag är i Istanbul med mitt företag på konferens, vi börjar bli ganska många nu, och det är ett sätt för oss att lära känna varandra och lära oss att jobba bätrre ihop då vi som konsulter mest sitter ute hos kund och jobbar. Istanbul är en fantastisk stad och just nu är det dessutom fantastiskt väder. 
 
Igår besökte vi bl.a Hagia Sofia, världens största byggnad fram till 1600-talet då Blå moskén byggdes, som vi också hann förbi.
 
Katterna är kungar på Istanbuls gator.
 
 
Sen blev det ett snabbt besök i bazaren och till sist Hamambad där vi masserades och knådades av väldigt hårdhänta massörer.
 
Däremellan hanns det med grupparbeten som vi redovisade idag medan vi åkte båt på Bosporen. Vi bor väldigt bra, precis i gamla stan, spännande med en helt annan kultur, gammalt blandat med modernt, med tre moskéer i närheten, 5 ggr om dagen hörs böneutroparnas rop över staden.
http://youtu.be/fYq73ogkj9s
 
 
 
Middag och väldigt speciell nattklubb på turkiska igår, men vaknade ändå hyfsat tidigt och hann med ett besök i en underjordisk cistern innan konfererandet på Bosporen.
Basilikacisternen, som romarna byggt på 600-talet, var då vattenfylld ganska högt, nu var vattennivån lägre, men helt fantastisk, måste besökas när man besöker staden.
 
 
Trots dåligt nät i Istanbul har jag hunnit lyssna på Checkpush.coms första podcast sedan sommaren, där jag figurerar dels i början i någon form av jag-mötte-Lassie liknande rosjonspotting, där Per Lindes sambo kände igen min fru och dotter på toaletten på nyköpingsbro, och sedan såg  mig och resten av familjen lämnandes bron med nyinköpta godispåsar på väg till kräftskiva i Linköping, helt ovetandes om att våra vägar korsats.
 
Jag dyker också upp som potentiell lagsponsor av nya division 7-laget som tydligen ska startas av podcastvärdarna. Hur absurt det än vore med bild och namn på matchtröjorna så måste jag tyvärr meddela att min sponsring redan gått till inköp av overaller till min sons lag.
Att jag inte längre ser ut som en "pokerdouche" vid bordet beror på att jag på grund av hög ålder inte kan se vad min motståndare satsar om jag har mörka glasögon på mig,(kan knappt urskilja korten på bordet faktiskt) annars är just "pokerdouche" en look jag satsat hårt på, gymnasistlooken från 1985 har den också kallats. Pengar till matchtröjor lär ändå inte vara ett problem, då flera av spelarna har väldigt stabil privatekonomi. Därför kommer jag istället med ett motförslag, jag önskar mig nämligen också lite sponsring, i form av ett par Linde-Östensson Special Edition från Blue Shark Optics http://www.bluesharkoptics.eu/en/, så att jag, onlinespelare och gammal som jag är, kan gömma mig lite utan att bli totalt blind. Jag kan dessutom inte tänka mig nåt mer pokerdouchigt än just dessa glasögon. Motprestationen blir att posta länken till podcasten varje gång det kommer ett nytt avsnitt.
 
http://checkpush.com/2012/10/04/avsnitt-9-nykopingsbro/

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback