Ibland går Tureniec på gatorna som en vanlig man....

2013-08-30 @ 17:05:19 | Allmänt

Äntligen fredag, lunch med plusmeny på den persiska restaurangen http://shahrzad.se/, bra mat om än en aning dyrare än en vanlig lunch. Men så ingår det förrätt också.

Då vi vanligtvis drar kort om vem som ska betala lunchen och att jag har lika mycket tur som vid flippar vid pokerbordet brukar det inte bli så farligt i längden. Men idag var turen inte på min sida så jag fick ta notan.

Efter några timmars jobb till och en hisnande cykelfärd hemåt i regnet fick jag äntligen hälla upp en LCHF- Sangria. Riktiga purister skulle aldrig kalla den det, men jag behöver en bra ursäkt och visserligen kan jag väl inte kalla den High Fat, men Low Carb iaf, rött vin, fanta zero och konjak. Tar man lite mandlar till också så funkar det.

Sitter och funderar lite på senaste podcastavsnittet av Koivu och Egon igår kväll:

https://soundcloud.com/koivu-egon/koivu-egons-podcast-avsnitt-16

Det var bl.a. intervju med Flugan som han heter på SvS, okocha som han heter på pf.nu. Tydligen har han blivit folkkär på SvS precis som Koivu var för nåt år sedan:)?!

Tror det var lite fel ordval, men vad vet jag, själv vet jag att jag aldrig varit folkkär, snarare ökänd på SvS.

http://rosjon.blogg.se/2013/february/do-you-feel-lucky-rosjon.html

Så fort jag hör/ ser Flugans nick tänker jag alltid på ”Ibland är man Flugan, ibland är man vindrutan”, en flugifiering utförd av Betongbarn där han antagligen utgick från dess engelska motsvarighet ”Sometimes you're the bug, sometimes you're the windshield ”.  

Flugan är också den som hetast önskat sig min sågning av ICM, gissningsvis för att han hoppas på ett magplask. O ye, of little faith.

Tydligen har Flugan gått över till att enbart spela turneringar från att primärt ha varit en cashgamespelare. Själv blev jag oftast glad när Flugan satt på samma bord som mig så jag kunde idka flugfiske:)  Han hade tendens till samma läcka som många andra cashgamespelare har ,de synar mycket med grunda stackar, och det verkar som om det tar emot att stoppa in hela stacken ibland. Han har garanterat bättrat sig på sistone.

Annat jag la märke till i podcasten var att de ville credda Tureniecs deltagande i en €100 superturbo under senaste EPT:n i Barcelona. Ibland går Tureniec på gatorna som en vanlig man....

Väldigt mycket EPT-snack, och visst önskar jag att jag var där, men ibland måste rosjon gå till jobbet som en vanlig man....

Nästa gång kanske man ska skippa Malta på hösten och satsa på att kvala till Barcelona, kanske inte EPT:n men åtminstone Estrella. Barcelona är ju en otrolig stad, men jag gissar att de flesta pokerspelare håller sig runt casinot och missar La Sagrada Família och Parc Güell. Dit har jag alltid velat ta min fru och mina barn sen jag var där själv, de sevärdheterna får man inte missa om man är där. Är man Barcelonafan så vill man ju gärna se en match på Camp Nou också.

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback