Jonathan Littles Biggest Online Win Coaching Program

2013-01-27 @ 09:15:17 | Allmänt
Fick för nån vecka sedan erbjudande om att köra en endags grupp-coaching där Jonathan Little skulle gå igenom  en turnering han spelade precis innan Black Friday. Är alltid lite skeptisk mot sådana erbjudande, men det var ganska billigt förhållandevis och jag har aldrig testat formatet tidigare. Dessutom så är Jonathan Little en av de spelare som jag tycker är riktigt bra både online och live.
 
Han har släppt två böcker som jag läst, Secrets of professional tournament poker 1 och 2 och förutom det ganska dåliga namnet på bokserien så är framförallt den första väldigt läsvärd. Han har dessutom en pokerinstruktionssajt som jag var medlem i tidigare (och nu igen då det ingick i dealen) , då framför allt han själv lägger ut instruktionsfilmer.
http://floattheturn.com/  har kanske inte det grafiska utseendet jag skulle ge en seriös instruktions-sajt, men faktum är att innehållet är ganska bra tycker jag.
Endagars kursen kördes från 17.00 och avslutades inte förrän tidigt i morse klockan 04.00, med endast små korta pauser en gång per timme. Alla deltagare fick chansen att i tur och ordning gå igenom ett 50-tal händer med Jonathan medan de fick lyssna och skriva in sina åsikter och frågor. Jag kan inte undgå att imponeras av hur bra han var på att lära ut och framförallt hur bra han var på att hålla intresset och fokuset på topp hos alla deltagare.
Visserligen var man ganska trött på slutet, men allting spelades in och det materialet får kursdeltagarna exklusivt efter kursen.
Jag anteckade frenetiskt i notepad samtidigt och inser nu att jag antagligen tappat en massa värde på att vara så dålig på att använda HM2, en stor hjälp om man har många bord uppe samtidigt. Det ska jag ändra på. Massor med andra grejer påpekade han när jag fick chansen att vara den som grillades, just de händerna jag fick att jobba med var ganska marginella, jag lyckades dock ta samma beslut som honom i en hand, naturligtvis exakt den handen där han efter vi gått igenom den, sa att han blivit ägd. 
 
En del saker han tog upp var visserligen självklarheter men ofta så var det intressanta beslut som togs upp, och framförallt så fastnade han väldigt sällan för länge vid en enda hand, något jag ibland kan reta mig på hos vissa instruktörer, när de ältar samma hand om och om igen så tappar jag intresset efter ett tag.
 
Klart nöjd med kursen alltså, och förhoppningsvis bra tajming inför POY-finalen ikväll.
 
 
 
 

Kommentarer
★ Söppärj

Bra inlägg, har länge tänkt bli lite mer seriös o titta på träningssajter, HM mm. Nu fick jag lite inspiration. Lycka till i kvällens final!

2013-01-27 kl. 19:40:18
★ rosjon

Tack, sätt igång att studera bara!

2013-01-28 kl. 17:47:02
http://rosjon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback