Svenska Spels poker har problem igen

2013-06-16 @ 11:39:31 | Allmänt
Efter senaste uppdateringen uppför sig Svenska Spels pokerklient väldigt märkligt. Trots att jag avslutat den enligt alla konstens regler så verkar den, varje gång den startar, tro att den krashade. Först får jag följande meddelande:
 
 
 
Som när jag klickat ok, snabbt följs av denna dialog:
 
 
Precis som meddelandena säger öppnas det upp en massa utforskar fönster som visar logg-katalogen och den katalog där core.dmp ligger.
För att inte få meddelandet så måste JAG gå in och ta bort filen....
 
Jag gjorde det för att slippa meddelandet och då försvann det andra meddelandet. Men det första fortsätter att dyka upp och där räcker det inte att rensa filer inte....
 
Dessutom kommer det rapporter på deras egna forum där flera användare har problem med att starta klienten, den kräver en ominstallation varje gång för att fungera. Andra har problem vid nerstängning att den drar igång igen automagiskt och de måste döda processen via task managern för att bli av med den.
 
Det här kommer vi antagligen att få leva med fram tills årskiftet då alla utvecklare nu gått på semester, och det är prodsättningsstopp. Jag klarar mig nog då jag inte spelar mer än än ett fåtal turneringar på SvS, men alla ni andra bör fundera på om inte måttet är rågat.
 
Eftersom det ändå inte finns spelare i resten av deras turneringar så är de enda turneringar det finns värde att spela i deras ranking turneringar. Resten kan man lika gärna skippa. Har letat lagom stora turneringar som startar i lagom tid på andra nätverk. Pokerstars är inget bra alternativ för mig utom på söndagar, då deras vanliga turneringar drar för stora fält. Men PAFs kombination av tre nätverk, ongame, ipoker och microgaming skulle kunna fungera. Dessutom finns det ganska bra alternativ på Party Poker. Full Tilt kan jag inte logga in på längre och jag kan inte byta lösen då jag bytt mailadress, så jag har inte kunna kolla in deras turneringar än, men de kanske är lika stora som Pokerstars.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback