Kamphundar

2013-03-28 @ 20:13:00 | Allmänt
Strax innan vi hittade Tarris livlös i buren så fick vi ett samtal med rapport om att Signes jämnåriga kusin blivit anfallen av en kamphund, nån sorts pitbull. Bett på arm och rygg, och desstom hade öronsnibben bitits av. De åkte direkt till Sachsska, som inte hade rätt specialitéer så de fick sjuktransport till Astrid Lindgrens. Hon opererades inatt och det hade tydligen gått bra, men alla var lite chockade.
 
Strax efter var det min tur att få mina händer kritiserade av Jonathan Little i första sessionen av hans webinar.
Jag hade valt ut senaste tredjeplatsen i Söndagsteken och vi hann väl igenom  en fjärdedel av händerna. Och han var inte nådig. Jag hade inte kollat händerna innan så jag blev själv förvånad över hur jag spelade vissa händer. Jag var uppenbarligen på spelhumör iaf, men ganska passiv i de händer som jag spelade, åtminstone i början. Webinaret höll på  från 18.00 till 22.30,  jag spelade Lilllördag samtidigt, kom på 33:e plats. hyfsat resultat, får kolla sen hur jag faktiskt spelade. Efter all kritik fortsatte jag att kolla igenom handhistoriken och jag spelade vissa händer riktigt dåligt, och fick vad jag förtjänade oftast. Som tur var fick jag bra kort och spelade en del händer bra med.
 
Såg i samband med videon som Jonathan Little gjorde på första delen av POY-finalen att hans sajt har en kampanj där man får en månads gratis medlemskap:
 
Get full access to over 600 poker training videos FREE for 30 days.
Visit FloatTheTurn.com/free and enter Promo Code SWEDEN.
http://floattheturn.com/
 
 Låter som ett bra erbjudande. Om man anmäler sig på sajten får man också erbjudande om gruppcoachning då och då, kanske varannan månad, oftast inte så dyrt, mycket bra om man har orken och dessutom får man oftast en hel del bonusar i form av årsmedlemskap och  tillgång till en del träningsvideos som man inte får via sajten. Videorna är väl i klass med andra sajters vad gäller turneringspoker och betalar man inte för någon annan sajt kan man ju testa. Men framför allt är coachningen värd pengarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback