Början på nåt nytt

2013-05-26 @ 09:30:00 | Allmänt
Tokigga maj fortsätter med avslutningar, picknickar, fester m.m. m.m
 
Både Signe och Sander har varit på avslutningsfester, alla våra barn ska lämna något och gå vidare i år. Signe lämnar sitt dagis och börjar skolan, Sander ska börja på mellanstadiet, och Siri ska börja på högstadiet.
 
På dagiset avslutar de med "Glitter och glamour"-fest, en stor del av tiden för Signe gick i veckan åt till att välja vilka kläder som passade.
 
För mig var veckans happening att få av mig mitt tjocka bandage och och komma åt att klia ordentligt. Lyckades nästan svimma när de skulle ta stygnen. Nu är det iaf bara ett zick-zack-ärr kvar.
 
 
Det har i veckan dessutom även blivit av att fira att vi blev årets nykomling och tredje bästa arbetsplats i "Great Place To Work"-tävlingen av 148 tävlande företag. Vi fick en hel del press och flera spontan ansökningar vilket visar att det var värt jobbet att ställa upp och bli genomlyst.
 
Vi började med att avtäcka vår nya logga, eller egentligen två olika varianter, vår gamla har gjort sitt.
 
 
Borta är vår kombinerade pratbubbla, dator och stiliserade e, nu ersatt av bara text mot rätt bakgrundsfärg.
 
Vi har blivit många nu i Ecru, 32 st av Sveriges bästa systemutvecklare, vi växer långsamt och noggrant, så när vi festade på kvällen med respektive var vi drygt 60 pers som höll igång. Musikintresset är stort vilket avspeglade sig i festen rejält
 
 
Frukosten dagen efter hade påpassligt nog en specialkorg för oss som festat extra hårt. Aldrig sett på hotellfrukost innan men en jäkligt bra idé.
 
 
Förr i tiden så var man igång direkt igen dagen efter, men igår tog vi det väldigt lugnt. Gjorde en del måsten i trädgården som trots att den är 200 kvm känns gigantisk när det gäller klippande, räfsande och ogräsplockande. Jag har kommit fram till, efter att ha varit helt galen i rosor för några år sedan, att det bästa med trädgård är att sitta i den och dricka ett glas vin eller en öl, möjligtvis skjuta ett par bollar på Sander. Nu svär jag över rosorna och verkar någon av dem tappa fart så klipper jag dem vid roten. Ett intresse som inte riktigt höll i sig.
 
Grillkväll, tonfisk och räkor grillades, och jag testade nya sjögräsnudlar. Helt ok komplement, men det är bara till formen man kan tro att det är nudlar, konsitensen var annars snarare som knapriga grönsaker. Tack vare mitt LCHF leverne har jag nu bara 4 kg kvar till min målvikt på 85kg. Det tar tid, men jag har inte så bråttom om det bara går åt rätt håll hela tiden. Efter att bandaget försvunnit kan jag ju börja springa igen och i mitten på juni borde jag kunna köra styrketräning på gymmet igen.
 
Kvällen avslutades med Champions League-finalen, jag hoppades på Dortmund, men får väl erkänna att Bayern var det bättre laget i andra halvlek.
 
Idag är det äntligen söndag igen, fotbollsmatcher i Sanktan för våra två lag, hemmamatcher på Enskede IP, träning efteråt om vi orkar, och sen turneringssöndag.
 
Idag är första kvalet till Live-SM på PAF, ska nog spela, även om paketets hotell inte är casinohotellet. Lite synd, visserligen är Hilton 250kr dyrare per natt än Intercontinental och skulle höja  paketpriset, men frågan är om det inte vore bättre ändå. Och missa inte PAF Goldrush ikväll, något jag tyvärr gör ofta, tyvärr finns det ingen latereg på PAF, och jag har förmågan att komma på att det är dags några minuter för sent.
 
Annars är det ju sista söndagen i månaden så flera sajter har lite dyrare månadsturneringar, bl.a Svenska Spel som kör sin Supersteken. Tyvärr så har Svenska Spels dyrare turneringar tappat rejält på sistone, Startstacken t.ex. är nu även på söndagarna knappt mer än en enbordsturnering. Den skulle precis som många andra turneringar vinna på latereg. Hoppas på bättre utfall idag och att jag kan vinna inköpet till deras mästerskap i deras satellit ikväll. Den brukar få en hel del spelare. 
 
Jag bytte faktiskt startdag till den 3:e då Livs prodsättning flyttades, så nu blir det en dags vila mellan dag 1 och 2. Liv brast ut i gapskratt när jag sa det, "ye of little faith"
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback