Vid sidan om

2013-05-19 @ 14:10:03 | Allmänt
Pokern har inte varit så viktig de senaste veckorna, det finns så mycket annat man också ska hinna med.
 
Sanders fotbollslag, där jag är tränare och lagledare tar en hel del tid,med två träningar i veckan och en eller två matcher. Och det är ju inte bara tiden där, det ska kallas till matcher, träningar ska förberedas, matchställ ska tvättas, matcher ska flyttas när vi har ont om spelare o.s.v.
 
Det går betydligt mer tid än jag räknat med, och ändå känns det ibland som om man inte hinner förbereda allt. Faktum är att förberedelse är A och O när man har att göra med 10-åringar. Det gäller att laguppställningar är klara, vilka som ska byta med vem och när är klart, vilka övningar som ska köras, hur man ska visa hur de går till och en massa andra detaljer som man inte kommer på förrän efteråt. Men man gör så gott man kan och det viktigaste är att ungarna har kul och att de samtidigt kanske blir lite bättre på fotboll för varje träning.
 
Förra helgen var det bortamatch mot Segeltorp, killarna spelade jättebra, men fick stryk. Höjdpunkten var när en ny kille som börjat i laget för knappt ett år sedan fick göra sitt första mål.
Idag var det tvärtom, dåligt spel, grötfotboll, men vinst. Dessutom fyra mål av Sander, två på frispark och det är ju extra kul.
 
Sen blev det Farsta centrum, fika och frisör:
 
Före
 
Efter
 
I veckan har det förutom fotboll varit Öppna DM i stafett där Siri varit med och tävlat, så det har varit en del skjutsning till och från, och vi har fått sett spännande lopp.Extra kul var att Siri testade på längre distanser som 600m, och det gick riktigt bra, så nu finns det fler grenar hon kan tänka sig att tävla i.
Som tur är har lilltjejen än så länge bara simskola, men förhoppningsvis blir det fotboll för henne snart, hennes första riktiga aktivitet. Å andra sidan så är det ju "jobbiga" maj nu, med avslutningar, presentinsamlingar, utvecklingsamtal o.s.v så det är fullt upp med avslutningsfikor, picknickar m.m. Det är ändå ganska kul, men det är svårt att hinna med allt när även jobbet går in på slutspurten inför sommarens sista stora release.
 
Men söndagskvällar blir det poker, även ikväll, trots att det är VM-final. Känns inte riktigt rätt med Schweiz som motståndare, det känns som om det är VM för ofta och alltid utan alla de bästa. Kollade på biljettpriserna inför semifinalen, billigaste platsen 1300 spänn, och så skyller de på ryssarna när det inte blir fullsatt. När en någerlunda bra plats kostar 2400 kr så blir det så, man överskattar helt enkelt dragninskraften hos ett B-VM. Kanske dags att lära av fotbollen, mästerskap var fjärde år som verkligen är prestigefulla.
 
Visst ja, har bokat plats på CC-mästerskapen i början på juni, jag spelar dag 1B, tisdagen den 4:e. Antagligen en tuffare startdag, då de flesta onlinespelare vilar ut efter en hård turneringsgrind på söndagen istället för spela dag 1A, men Liv har prodsättning på måndagen så det var inte ett alternativ.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback