Jag garanterar dig....

2013-11-24 @ 14:00:13 | Allmänt
... att personer som garanterar dig att de har bättre självinsikt än i princip alla andra du någonsin träffat i princip totalt saknar självinsikt.
 
Det enda man kan vara säker på är att de som inte har det minsta tvivel utan är extremt säkra på att de vet bäst med stor säkerhet inte vet vad de pratar om.
 
Jag har alltid varit väldigt skeptisk till folk som med stor säkerhet påstår att de har det enda rätta svaret. Alla andra är dårfinkar och dönickar. Det visar sig nästan alltid att det finns åtminstone två sätt att se på saker som inte är helt orimliga.
 
Alla pokerspelare överskattar sin spelskicklighet mer eller mindre, få är tillräckligt ärliga mot sig själv för att kunna ta kritik från andra.
 
Gick igenom tre av mina senast vunna turneringar tillsammans med en spelare som jag har stor respekt för och hittade flera saker att förbättra, saker jag själv missat när jag gick igenom dem tidigare.
 
Dessa saker ska jag repetera i eftermiddag inför kvällens turneringar.
 
Det är härligt väder här i Stockholm och jag hade turen att få komma ut på förmiddagen och köra minicup med min sons träningsgrupp mot en annan lika stor grupp, också 03:or från Enskede.
 
 
Perfekt start på en aktiv söndag, men sen fastnade jag här framför datorn. Försöker lista ut hur jag enkelt gör backup på min blogg nu när bloggar stängs ner lite hur som helst. Bäst att vara förberedd.
 
 
Annars väntar vi alla på Liv som landat och är på väg hem med Arlanda Express.
 
 

Kommentarer
★ Nestor

Ordspråket säger ju: "Självförtroende utan ödmjukhet är arrogans."

2013-11-24 kl. 15:57:49
★ Stefan

Ja, det är ett väldigt tydligt psykopatdrag att prata om självinsikt på detta vis.

2013-11-24 kl. 23:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback