Tips och råd till Svenska Spel från rosjon

2013-11-14 @ 16:17:05 | Allmänt
"Det är helt rätt som du säger att det pågår diskussioner om att man kan tappa kontakten med pokerklienten vilket vi absolut tar på högsta allvar. Dock så är de många faktorer de kan bero på och vi kan enbart påverka de system som finns internt hos oss.
 
Vad gäller att spela med trådlöst nätverk så är detta en av anledningarna till att man kan tappa uppkopplingen oftare beroende på hur stabilt ens nätverk är. Det jag vill poängtera är att det finns många fler anledningar till tappad kontakt som vi försöker ge tips och råd om att man kan testa."
Niklas, Svenska Spels poker, känd från Sverigeresan
 
Kära Niklas på Svenska Spels poker:
 
Det är helt rätt som du säger att det pågår diskussioner bland oss spelare om att man kan tappa kontakten med Svenska Spels pokerklient vilket verkligen drabbar oss allvarligt. Tyvärr är inte faktorerna så många som det kan bero på och vi kan bara påverka de som finns hos oss.
 
Vad det gäller att spela med trådlöst nätverk så är det en av anledningarna till att man kan tappa uppkopplingen ofta beroende på hur ostabil er klient är. Det jag vill poängtera är att det finns en och endast en anledning till tappad kontakt med er klient och inte med alla andras. Vi försöker ge er tips och råd om vad ni kan testa
(t.ex. byte av leverantör, tvinga leverantören att lägga tid på att lösa problemet på klientsidan genom bättre felhantering och bättre hantering av mikroavbrott i nätverkskommunikationen, genom att testa och jämföra med andra klienter under liknande omständigheter o.s.v.)
//rosjon 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback