Grattis och tack för lördagsunderhållningen!

2013-10-13 @ 16:16:47 | Allmänt
Igår var det riktigt spännande, även om barnen knorrade en hel del.
 
-Är det poker?!? Fortfarande?!! Det har ju hållit på flera timmar!!!
 
Nu var det inga problem då det egentligen inte var något annat de ville se, istället spelade de Cluedo i källaren med kompisar. Så jag och Liv fick ha stor-tv:n för oss själva.
 

Jäkligt stark insats när pressen måste varit stor, men första handen Ylitalo spelade som jag såg var när han openlimpade med 99, vilken förvånade mig (men så sitter jag inte på finalbord på EPT-touren heller).
Han följde upp det med passivt spel i resten av handen vilket slutade med att Rossiter drog in ett A på rivern och tog hem potten. Så hade jag inte spelat den handen, men efter det så spelade Ylitalo riktigt bra, lugnt och metodiskt väntade han in bra kort. Mest underhållande var nog grekens och den skotska tyskens dueller, helt galna händer ibland.
 
Naturligtvis var det sjukt spännande när Ylitalo var inblandad i stora potter och när sedan Ylitalo drog in headsupduellens fjärde AK som han trebettade på 10 minuter fick greken nog och tänkte att han måste slå tillbaka. Så fick Sverige ytterligare en EPT-vinnare, grattis och tack för underhållningen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback