Snart söndag

2014-04-26 @ 09:48:00 | Allmänt
Kollade in snusarns Twitter där han lagt ut en länk till denna film på pokertube. Den enda sanna glädjen.
http://www.pokertube.com/videos/888-poker-webcam--old-guy-sucks-out
 
Igår var det afterwork, känner mig lite halvsliten, men det är premiärhelg på Sanktan och vi har ett digert schema med tre matcher. Har lyckats uppgradera matchstället, så nu hoppas jag det ska passa våra växande 11-åringar. Det kommer åtminstone att bli hur spännande som helst.
 
Vi har dessutom haft hantverkare här i två dagar för montering av vår garderob i hallen, slänger upp några bilder på bygget hittills
 
Återstår inredning och lister så lär bli klart i början på nästa vecka. Sen måste vi måla lite till och fixa resten av listerna i hallen, sen är vi äntligen klara.
 
Redan nu börjar jag också se fram emot söndagens turneringar, det var ett tag sedan och ska bli riktigt kul.
Lyssnar på Koivu &Egons podcast http://www.poker.se/proffsbloggar/77963267/avsnitt-39.html för inspiration, grattis Koivu till vinsten i Lilllördag. Diskussionen om Vicky Coren och hennes prestation är intressant och jag sällar mig till Koivus läger. Om man såg hela livestreamen från finalbordet så inser man att hon spelade smart, tror de flesta underskattar hennes pokerkunnande. Hon verkar ha anpassat sitt spel ganska väl till att möta alla unga nätspelare och att hon antagligen inte är topp 20 av EPT-vinnarna hittills stämmer kanske, men mest för att hon faktiskt inte gör detta på heltid. Oavsett en riktigt imponerande prestation.
 
och missa inte de klippta episoderna av EPT London, det har kommit två stycken hittills, ska bli riktigt kul att kolla in fortsättningen:http://www.pokerstars.tv/channels/ept/
 
 
 
 

Kommentarer
★ Arne

Var inte det där lappen?

2014-04-27 kl. 12:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback