Varning

2014-04-01 @ 15:31:00 | Allmänt

Ströläser poker.se och trådar på pokerforum.nu. Ser att Svenska Spel lagt sitt DM samtidigt som Svenska Pokerförbundet.

 

De har i flera år kämpat med formatet och till slut lyckats skapa en variant där de drar in så mycket rejk som möjligt. Tror egentligen inte att de försöker konkurrera med SM, det vore att tillskriva dem alldeles för mycket initiativkraft, något de visar gång på gång att de saknar. De försöker öka intäkterna, men inte genom att göra det attraktivt för spelarna utan de väljer att t.ex stuva om format så att de blir mer lönsamma, eller lägger på nya avgifter som t.ex. extra avgift på satelliter.

 

Det var ett par år sedan de la på avgifterna, något de flesta nöjesspelare inte märker. Vissa av oss klagade, de svarade att "de skulle se över det". Naturligtvis finns de kvar fortfarande.

 

Läser i SvS-tråden på pokerforum.nu. Fortfarande är det folk som klagar på att de tappar uppkopplingen vid illa valda tillfällen. De får standardsvar som lägger all skuld på någon annan än SvS.

 

Inte så att jag tycker att SvS ska ta ansvar för nätets kvalitet hela vägen från min dator till deras server. Men de borde vara medvetna om att kvaliteten kommer att variera och ta höjd för att så är fallet. Som de flesta andra plattformar gör.

 

Inte sällan satt man med bord från svenska spel som tappat uppkopplingen samtidigt som alla andra bord på andra klienter fungerade felfritt.

 

Nu är det länge sedan jag var inne på SvS, jag spelar hellre på andra sajter, men i och med upplägget med DM kan det finnas tillräckligt värde att spela deras Main. Om det inte vore för det här med att man aldrig vet om man kommer att kunna spela klart turneringen.

 

För skulle man helt utan egen förskyllan inte kunna spela klart så kan man glömma ersättning.


Kommentarer
★ Benzon

Man tar inte ut några avgifter på satelliterna till DM-eventen och heller inte på dom till SM om jag inte minns fel men till alla andra så har man avgifter så som du säger.
DM upplägget är bedrövligt då man inte kan se eller veta mot vilka men spelar mot egentligen.

2014-04-01 kl. 19:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback