Det är fredag....

2014-02-28 @ 18:18:03 | Allmänt
..och jag tar mig ett glas vin efter jobbet. Liv är och handlar och jag kollar lite bloggar.
Ken försöker få oss upprörda över att Simon "dybban" Lindell inte svarat på nåt mejl Ken skickat om röstfusk i Melodifestivalen, ungefär lika upprörande som hans X:te del i hans serie Simon och ekarna.
 
Fortfarande inget som motsäger mitt blogginlägg http://rosjon.blogg.se/2014/february/do-you-dare-make-a-bet-with-amarillo-slim.html.
 
Simon verkar iaf ta det med ro och har istället publicerat en teaser om morgondagens nya avsnitt av "Dybban flyttar in": https://svenskaspelspoker.se/inlagg/han-hoppade-ur-hamsterhjulet/. Väldigt sällan har jag blivit så nyfiken.
 
Själv renoverar jag för fullt här hemma för att kunna ta emot dybban när han kommer förbi. Funderar på att byta ut något av barnen mot grannens mer väluppfostrade, åtminstone under besöket.
 
KungKroon har lyckats skriva det mest intressanta inlägget hittills på pokerforum.nu:
       
"Har inte fått in några pengar än, men vi vann ang ftp i kammarrätten Mitt målnr är 2637-13 om ni vill kika detaljer."
 
Beställde handlingen igår, hade hoppats att den fanns att få tag på direkt online, men inte fått den än, men även detta är ju en teaser av kolossala mått. Om någon har mer detaljer hör gärna av er. Det är definitivt värt ett eget inlägg.
 
Min sexåring är jätteexalterad över att det är Wild Kids ikväll, jag är exalterad över en 4 veckor hängmörad file och ett schysst vin och ikväll glömmer jag mitt träben och glasrygg och lyssnar på nya podcasten av Egon och Koivu:
http://www.poker.se/proffsbloggar/77963214/avsnitt-33.html
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback