Grinder

2014-02-02 @ 19:05:00 | Allmänt
Normalt sätt brukar söndagar vara veckans höjdpunkt, men just nu är jag inte lika pokertokig, så det är lite mer som en vanlig söndag, inte så mycket en höjdpunkt som en tydlig signal att helgen är över.
 
Igår var det cup, alltid lika kul, killarna spelade riktigt bra, men tyvärr så gjorde jag ett misstag vad gäller vilka som spelade ihop så först förlorade vi två matcher innan rätt spelare fick spela ihop. Då blev det lika mot BP i en match vi skulle vunnit klart, om det inte vore för att domaren var blind.
 
Han missade åtminstone en hands på mållinjen av en brommapojke, som faktiskt erkände efter matchen. Fast vi borde vunnit trots domaren förstås:)
Alla var nöjda med insatsen och det är kul att vi fått killarna att försöka spela fotboll och inte enbart satsa på vinst. Det finns nog inget lättare än att coacha ett lag till vinst om man inte bryr sig om att spela fotboll. Jag har lärt mig en del sen jag började som tränare, och nog gått i alla fällor som finns, men jag lär mig hela tiden och hoppas jag blir bättre.
 
Kom hem ganska sent, hade hunnit börja sätta ihop möblerna innan jag åkte men sen fick vi hjälp av våra middagsgäster som trots vinintag var riktigt duktiga.
Så här såg det ut i morse efter att jag fått dit första dörrparet:
 
En halvtimme senare:
 
Till sist var vi äntligen klara: 
 
Hann precis klart innan vi skulle gå på bio med Signe, Bamse och tjuvstaden.
 
Tyvärr valde vi att åka till Heron City, helgen efter löning, helt fel. Det var kaos. Sjukt mycket bilar, kö från avfarten på E4, och sen när vi kom in i parkeringshuset hade de fel på skylningen , 243 platser lediga på plan 3, alla körde dit, inte en plats ledig. Efter att jag till sist hittat en plats ledig på plan 1, gick jag förbi skyltarna som visade fel, tog en hammare, krossade displayen och gjorde alla andra besökare en stor tjänst. Hade någon på Heron City varit lite företagsam och kundorienterad hade de stängt skyltarna eller satt upp en lapp framför med ordet "Fullt".
 
Nu körde alla till plan 3, kaos utbröt och jag missade 20 minuter av filmen då jag dessutom fick fixa godis i världens längsta godiskö. Ibland hatar jag Stockholm, inte för stan skull utan för att det finns så många stockholmare i den. Lär ju inte bli fler besök dit den närmaste tiden iaf.
 
Nu är vi hemma igen, söndagsmiddagen väntar och förhoppningsvis några turneringar med bra värde. Pokerstars.fr har sin version av TCOOP, och det finns säkert något på Winamax som lockar.
Dessutom har ju Apokerleague startat igen, kolla in mer på http://Apokerleague.com

Kommentarer
★ Jonny

Läste jag rätt, gick du loss på skyltarna som visar hur många platser som är lediga med en hammare?

2014-02-03 kl. 07:15:11
★ rosjon

Tja, eller så vässade jag historien en aning;)

2014-02-03 kl. 07:55:22
http://rosjon.blogg.se
★ Nestor

Rosjonversionen av Falling Down? ;-)

2014-02-04 kl. 19:57:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback